‘Game Of Thrones’ Sezona 8 – budžet epizoda

Variety donosi, koliko će svaka, pojedina epizoda, osme sezone Game of Thrones imati budžet. 

HBO još nije potvrdio iznose i mreža inače ne iznosi budžete svojih serija, ali se brojke očekuju velikima, pogotovo nakon što je Kit Harington izjavio, da će ova sezona imati najmanje epizoda, kako bi se moglo što više novaca dati za pojedine epizode. Posljednja sezona obećava i donijeti najveću bitku do sada, koja uključuje tisuće hodajućih mrtvaca i zmajeve, koji će sigurno puno koštati kako bi se prikazali na malim ekranima.

‘Game Of Thrones’ Sezona 8 - budžet epizoda

Tu je uskočio Variety, koji nam donosi, da će svaka epizode, osme sezone, Igre Prijestolja, imati budžet, od vrtoglavih, $15 milijuna!

Game of Thrones redatelji David Nutter i Miguel Sapochnik će se vratiti za sljedeću sezonu, zajedno s David Benioff i D.B Weiss koji će režirati finale serije.

Zvijezde Game of Thrones serije su Peter Dinklage kao Tyrion Lannister, Nikolaj Coster-Waldau kao Jaime Lannister, Lena Headey kao Cersei Lannister, Kit Harington kao Jon Snow, Emilia Clarke kao Daenerys Targaryen, Liam Cunningham kao Ser Davos Seaworth, Carice van Houten kao Melisandre, Rory McCann kao Sandor “The Hound” Clegane, Maisie Williams kao Arya Stark, Conleth Hill kao Varys, Alfie Allen kao Theon Greyjoy, John Bradley kao Samwell Tarly, Gwendoline Christie kao Brienne of Tarth, Kristofer Hivju kao Tormund Giantsbane, Isaac Hempstead Wright kao Bran Stark, Jerome Flynn kao Bronn, Iain Glen kao Jorah Mormont, Hannah Murray kao Gilly.

Game of Thrones, osma sezona, počinje snimanje u listopadu, a datum izlaska se još nažalost ne zna.

Similar Posts