Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u 'Crisis on Infinite Earths'

Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u ‘Crisis on Infinite Earths’

Stigle su nove službene fotografije za nadolazeći crossover Crisis on Infinite Earths, na kojima vidimo i Kevin Conroya, veterana glasovnih uloga kao Bruce Wayne/Batman, te Tom Wellinga koji se vraća nakon što je od 2001. do 2011. glumio mladog Clarka Kenta u seriji Smallville.

Batmana su kroz godine glumili mnogi glumci i u igranim i u animiranim verzijama, ali zasigurno je da je Conroy najveći veteran od svih njih. Conroy je počeo posuđivati glas Vitezu Tame još 1992. kada je prva Batman animirana serija krenula sa prikazivanjem. Od tada pa do danas je tu ulogu ponovio i u još nebrojnim drugim projektima, među kojima su animirane serije ​Justice League, Justice League Unlimited ​i ​Batman Beyond, ​te animirani filmovi ​Batman: Mask of the Phantasm,​ ​Batman & Mr. Freeze: SubZero​, ​Batman Beyond: Return of the Joker ​i ​Batman: Mystery of the Batwoman. ​Također je posuđivao glas Batmanu u tri od četiri video igre iz ​Batman: Arkham ​serijala, a ulogu povremeno reprizira i danas u novim animiranim DC filmovima, zadnji takav je ​Justice League vs The Fatal Five koji je izašao ove godine. Conroy je kroz svoju karijeru gotovo pa postao i sinonim za Batmana, a mnogi obožavatelji ga već godinama žele vidjeti i u nekim igranim projektima, a čini se da je san upravo postao java. Najavljeno je da će Conroy glumiti starijeg Bruce Waynea, što i nije toliko neobično jer je vrlo vjerojatno da će Crisis pokazati mnoge svijetove Arrowverse multiverzuma, čime ćemo vidjeti mnoge verzije od prije poznatih (i nepoznatih) likova. Bruce Wayne se dosad nikad u Arrowverseu nije pojavio, ali je bio više referenci na njega. U prošlogodišnjem crossoveru Elseworlds je spomenuto Bruce Wayne još prije tri godine napustio Gotham.

Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u 'Crisis on Infinite Earths'

Uz to, u Crisisu ćemo ponovno gledati Tom Wellinga koji je glumio posljednjeg sina Kriptona čak deset sezona u seriji Smallville. Welling će biti samo jedan od tri verzije Čovjeka od Čelika koji će se pojaviti u crossoveru. Također će se vratiti i Erica Durance kao ‘njegova’ Lois Lane.

Prvi pogledi na ovu dvojicu su zapravo dio promotivnih fotografija za devetu epizodu serije Batwoman koja će zapravo biti drugi dio Crisisa, nakon što crossover započne u seriji Supergirl. Promotivne fotografije za Supergirl epizodu Crisisa možete pogledati na linku ispod.

Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u 'Crisis on Infinite Earths'

Na preostalim fotografijama (na dnu članka) vidimo i novi pogled na Brandona Routha, koji će se naći u dvostrukoj ulozi jer, uz stalnu ulogu ATOMa iz serije Legends of Tomorrow, u Crisisu će glumiti i Kingdom Come Supermana, što mu nije strana uloga jer je još 2006. glumio naslovnu ulogu u filmu Superman Returns. Također vidimo i trećeg Supermana u Crisisu, kojeg glumi dosadašnji Arrowverse Superman Tyler Hoechlin, a tu je i ‘njegova’ Lois Lane koju glumi Elizabeth Tulloch. Njihova vlastita serija kao dio Arrowversea je trenutno u razvoju.

Crisis on Infinite Earths će objediniti svih pet trenutnih Arrowverse serija, ali će objediniti i likove iz nekih drugih serija i svemira za koje dosad nismo ni znali da su povezani s Arrowverseom. Tako ćemo imati prilike gledati i gostujuće likove iz serija Smallville, The Flash (1990), Black Lightning te kratkoročne serije Birds of Prey iz 2002. U seriji ćemo gledati čak tri različita Supermana, imat ćemo i debi Bruce Waynea u Arrowverseu, a i određeni glumci će se naći u dvostrukim ulogama. Također, Audrey Marie Anderson, koja već godinama glumi lik Lyle Michaels u seriji Arrow, po prvi put će se pojaviti kao heroina Harbinger, dok će Tom Cavanagh, kojeg znamo kao Harrison Wellsa iz serije The Flash, prvi put se pojaviti kao lik Pariah.

Što je najbolje, sve to je samo kap u moru svega što nam CW sprema jer osim što je riječ o najvećem crossoveru dosad, najavljen je i kao epska kulminacija dosadašnjih sedam godina Arrowversea te stvarno strepimo da vidimo što će se dogoditi s onim likovima koji će biti toliko sretni da prežive ovu bitku jer je najavljena budućnost koja za dva glavna Arrowverse heroja, Green Arrowa i Flasha, ne izgleda nimalo svijetlo, ali za rješenje te enigme ćemo morati pričekati da se Crisis odvije.

Crisis on Infinite Earths će biti podijeljen u sveukupno pet epizoda, a prikazivat će se po sljedećem rasporedu:

8. prosinca – Supergirl
9. prosinca – Batwoman
10. prosinca – The Flash
14. siječnja – Arrow
14. siječnja – Legends of Tomorrow


Ostale promotivne fotografije:

Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u 'Crisis on Infinite Earths' Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u 'Crisis on Infinite Earths' Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u 'Crisis on Infinite Earths' Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u 'Crisis on Infinite Earths' Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u 'Crisis on Infinite Earths' Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u 'Crisis on Infinite Earths' Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u 'Crisis on Infinite Earths' Prvi pogled na Kevin Conroyevog Bruce Waynea i Tom Wellingovog Clark Kenta u 'Crisis on Infinite Earths'

Druge je zanimalo i ovo...