Novi detalji o seriji Falcon and the Winter Soldier - Anthony Mackie kaže da neće biti novi Kapetan Amerika!

Novi detalji o seriji Falcon and the Winter Soldier – Anthony Mackie kaže da neće biti novi Kapetan Amerika!

The Falcon and the Winter Soldier serija je spremna na polijetanja. Anthony Mackie i Sebastian Stan su izašli na pozornicu tijekom Disneyjevog fanovskog D23 Expa, kako bi pričali o novoj Disney+ seriji, zajedno s Kevinom Feigeom. Variety ih je sustigao oboje, kako bi razgovarali o ovoj nadolazećoj seriji.

Ova serija je prva od raznih serija Marvelovog Filmskog Svemira planiranih za Disney+ nadolazeću streaming platformu, a The Falcon and the Winter Soldier će se fokusirati na čudno prijateljstvo Mackievog Sam Wilsona i  Stanovog Bucky Barnesa. Smještena nakon Avengers: Endgame filma, serija započinje u trenucima kada Sam preuzima odijelo i štit Kapetana Amerike nakon što mu ih je  teve Rogers (Chris Evans) dao.

Novi detalji o seriji Falcon and the Winter Soldier - Anthony Mackie kaže da neće biti novi Kapetan Amerika!

Kada je netko u gledateljstvu poviknuo, “Captain America!” govoreći o Samu koji je preuzeo odijelo i štit Kapetana, Mackie je rekao, “To je vrlo slatko od tebe.” Nakon toga im se Emily VanCamp, pridružila na pozornici, koja će reprizirati svoju ulogu agentice S.H.I.E.L.D.-a Sharon Carter na seriji, zajedno s Wyattom Russellom koji se pridružuje kao John Walker, Marvelov stripovski lik U.S. Agent kojeg ćemo po prvi puta vidjeti na ekranima.

Mackie je nakon toga izjavio za Variety, “Ja sam Falcon, ja ću uvijek biti Falcon. Nadimak će ostati isti.”

To je zvučalo poprilično kao da kaže da on neće biti “novi” Kapetan Amerika. Umjesto toga, ovo zvuči kao da će biti neka vrsta nadogradnje Falcon lika, nego direktna zamjena za Steve Rodgersa. Moguće je da samo želi obmanuti fanove, što je česta pojava kod Marvelovih zaposlenika.

“Ovo će biti puno dublji pogled na njihove prošlosti i obje njihove sadašnjosti, nakon Endgamea, na neki način je to cool,” Feige je rekao.

Gdje je Sharon bila cijelo ovo vrijeme? “Reci mi Kevine,” VanCamp je rekla. “Ja sam toliko uzbuđena znati! Ali to će biti epska avantura, ja mislim, i ja sam jako uzbuđena što sam ovdje.”

Njima se u seriji također pridružuje i Daniel Brühl, koji će se ponovno pojaviti u ulozi zlikovca Baron Zemo, posljednji put viđenog u Captain America: Civil War.

The Falcon and the Winter Soldier dolazi na Disney+ u jesen 2020. godine.

Similar Posts