Avengers: Endgame - Tony Stark je gotovo otišao u Asgard

Robert Downey Jr. se vraća kao Iron Man za Disney+ seriju

Nadolazeća Disney+ What If…? serija okuplja najveće talente Marvelovog Filmskog Svemira u animiranoj formi. Slika prikazana na San Diego Comic-Con je prikazala veliki broj glumaca koji će posuditi glasove seriji, ali sada su neki novi dodani. Thor: Ragnarok Grandmaster glumac Jeff Goldblum je otkrio da će on reprizirati svoju ulogu, zajedno s Korg glumcem Taikom Waititijem i Iron Man glumcem Robert Downey Jr. To je iznenađujući razvoj događaja s obzirom na to da je Downeyjevo MCU vrijeme završilo filmom Avengers: Endgame, kada ne njegov lik umro i spasio cijeli svemir.

Goldblum je rekao u BuzzFeed videu, “To je animirana verzija svih likova koje znamo i volimo iz Marvela i te epizode uključuju Grandmastera i Iron Mana, tako da Robert Downey će posuditi glas za to, i Korg. Taika Waititi je već snimio svoj glas za seriju, tako da, na par sati ja sam uživao radeći to.”

Mi smo već znali da će Goldblum i Waititi were reprizirati svoje Marvelove uloge za What If…? seriju, ali Downey Jr. koji će dati glas Tonyju Starku je potpuno nova informacija. Do sada, Downey je glumio Tonyja Starka u Iron Man, The Incredible Hulk, Iron Man 2, The Avengers, Iron Man 3, Avengers: Age of Ultron, Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder.

Similar Posts