Venom 2 započeo produkciju - Tom Hardy tim povodom objavio sliku

Venom 2 započeo produkciju – Tom Hardy tim povodom objavio sliku

Nakon što je Venom postao iznenađujuć hit 2018. godine, nije dugo vremena trebalo Sonyju da naručni nastavak Tom Hardyjevog hita. S datumom dolaska u kino određenim za listopad 2020. godine, dvije godine nakon izlaska prvog filma, pravo je vrijeme da Hardy i ostatak ekipe započnu produkciju ovog nastavka. Sony još treba službeno najaviti datum snimanja, ali Hardy je danas na svom Instagram profilu otkrio da je produkcija na Venom 2 filmu napokon započela. Međutim, čini se da studio ipak želi da to sve još neko vrijeme ostane u tajnosti, jer je njegova objava vrlo brzo obrisana.

Zajedno sa slikom koja izgleda kao da je uslikana na stolici za šminku, Hardy je podijelio tekst “W#’R’V3N0M2 prvi dan.” To bi reklo da je danas prvi dan produkcije, a vrijeme ove objave se taman poklapa s datumom izlaska nastavka.

Kao što smo rekli, ova objava je obrisana s Tom Hardyjevog Instagram profila, ali Reddit korisnik je uspio uzeti sliku zaslona prije i podijeliti je online. Možete je vidjeti ispod.

Venom 2 has started filming from r/MarvelStudiosSpoilers

Ovog puta redatelj nastavka neće biti Ruben Fleischer. Umjesto njega, u redateljsku stolicu Venom 2 filma će sjesti glumac/redatelj Andy Serkis, koji se nada donijeti svoju viziju ovoj franšizi.

Venom 2 dolazi u kina u listopadu 2020. godine.

Similar Posts