Chris Evans otkriva hoće li se vratiti u Marvelovoj seriji 'Falcon and the Winter Soldier'

10 Najboljih filmova Chris Evans

Donosimo vam 10 najboljih filmova Američkog glumca, Chrisa Evansa. Koji su vam najbolji njegovi filmovi?

Christopher Robert Evans (rođen 13. lipnja 1981.) je Američki glumac. Najpoznatiji je po superherojskim ulogama u Marvelovom Filmskom Svemiru kao Captain America, ali i kao Human Torch i Fantastic Four (2005) i njegovom nastavku iz 2007. godine.

Chris Evans je 2014. godine ima svoj redateljski debi, filmom Before We Go u kojem je i glumio.

U nastavku pogledajte 10 Najboljih filmova Chrisa Evansa.

10. Before We Go (2014)

Before We Go (2014)

Žanr: Komedija, drama, romantika

Redatelj: Chris Evans

Glumci: Chris Evans, Alice Eve, Emma Fitzpatrick

Radnja ukratko: Tijekom noći, mlada žena i glazbenik iz metroa uče jedni o drugima i na kraju pronađu romantiku.

9. Cellular (2004)

Cellular (2004)

Žanr: Akcija, krimi, triler

Redatelj: David R. Ellis

Glumci: Kim Basinger, Chris Evans, Jason Statham

Radnja ukratko: Ostane li bez signala na mobitelu, umrijet će. Što biste napravili da vas nazove potpuna strankinja i počne preklinjati da joj spasite život?

8. Street Kings (2008)

Street Kings (2008)

Žanr: Akcija, krimi, drama

Redatelj: David Ayer

Glumci: Keanu Reeves, Forest Whitaker, Hugh Laurie

Radnja ukratko: Tom Ludlow je korumpirani policajac iz Los Angelesa, pomalo već umoran od života nakon smrti svoje supruge. Svi policajci unutar njegove jedinice, uključujući i kapetana Wandera, su odani svome “načinu” rješavanja zločina, odnosno žele biti sami i suci i porota i krvnik. Ipak, kada njegov kolega policajac Terrence Washington bude ubijen prilikom pljačke lokalne trgovine, svi dokazi upućuju na Ludlowa, jer ga je, navodno, Washington namjeravo odati Unutarnjoj kontroli koju intenzivno vodi kapetan James Biggs. Sada je na Ludlowu da sam otkrije tko su Washingtonovi krvnici, odnosno tko mu je namjestio “igru”. Da bi to otkrio, mora krenuti “protiv” struje kojoj je dugo vremena sam pripadao.

7. Puncture (2011)

Puncture (2011)

Žanr: Biografija, drama

Redatelj: Adam Kassen, Mark Kassen

Glumci: Chris Evans, Mark Kassen, Vinessa Shaw

Radnja ukratko: Pravna drama o odvjetniku ovisniku koji vodi pravnu bitku s tvrtkom koja se bavi opskrbom zdravstvenih ustanova, dok se bori s vlastitim osobnim demonima.

6. The Iceman (2012)

The Iceman (2012)

Žanr: Biografija, krimi, drama

Redatelj: Ariel Vromen

Glumci: Michael Shannon, Chris Evans, James Franco

Radnja ukratko: Voljeni suprug. Predani otac. Nemilosrdni ubojica. Film je rađen prema istoimenoj knjizi koja je inspirirana stvarnim događajima.

5. Snowpiercer (2013)

Žanr: Akcija, drama, sci-fi

Redatelj: Joon-ho Bong

Glumci: Chris Evans, Jamie Bell, Tilda Swinton

Radnja ukratko: Budućnost. Eksperiment koji je trebao zaustaviti globalno zatopljenje prouzročio je novo ledeno doba, uništivši gotovo cijeli života na Zemlji. Jedini preživjeli nalaze se na vlaku „Snowpiercer”, kojim putuju planetom. Vlak pokreće mašina na principu perpetuum mobile. Tijekom vremena u vlaku se među preživjelima razvija klasni sustav.

4. Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Žanr: Akcija, komedija, fantazija

Redatelj: Edgar Wright

Glume: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin

Radnja ukratko: Scott Pilgrim mora pobijediti sedam zlih, bivših dečkiju svoje nove cure, kako bi osvojio njezino srce.

3. Gifted (2017)

Recenzija: Gifted (2017)

Žanr: Drama

Redatelj: Marc Webb

Glume: Chris Evans, Mckenna Grace, Lindsay Duncan

Radnja ukratko: Frank je samac koji odgaja čudo od djeteta, svoju nećakinju Mary. Ali Frankovi planovi za Maryn normalni život propadaju kad Frankova majka Evelyn otkrije njezine matematičke sposobnosti, a njezini planovi prijete da ih razdvoje.

2. Sunshine (2007)

Sunshine (2007)

Žanr: Avantura, sci-fi, triler

Redatelj: Danny Boyle

Glumci: Cillian Murphy, Rose Byrne, Chris Evans

Radnja ukratko: Dok se Sunce počinje gasiti, isto kao i nada čovječanstva u budućnost, ostaje na posadi od osam astronauta da dođu do umiruće zvijezde i ponovno upale vatru koja će vratiti život na planet Zemlju u ovom napetom psihološkom znanstvenofantastičnom trileru u kojem ponovno zajedno rade redatelj filma „28 dana poslije“ Danny Boyle, scenarist Alex Garland i producent Andrew MacDonald. Rose Byrne, Chris Evans, Cillian Murphy i Michelle Yeoh glume u filmu koji gledateljima postavlja pitanje što bi bilo s čovječanstvom da se nebo iznenada zacrni.

1. Marvel Filmski Svemir

Chris Evans glumi lik Captain Americe u raznim filmovima Marvelovog Filmskog Svemira, kao glavni ili jedan od glavnih glumaca, u cameo ulogama ili samo u nekim spominjanjima. Do sada je glumio u Captain America: The First Avenger, The Avengers, Thor: The Dark World (iluzija), Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron, Ant-Man (post-credit scene), Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming (cameo), Avengers: Infinity War, Captain Marvel (mid-credit scena) i Avengers: Endgame.

Similar Posts