15 Spin-Off za koje niste znali da dolaze iduće godine! - Svijet filma

15 Spin-Off za koje niste znali da dolaze iduće godine!

8. DEADPOOL ANIMATED SERIES

Ryan Reynoldov Deadpool je bio veliki hit, tako da i nije neko iznenađenje da Merc With A Mouth dobiva animirani spin-off, kao i nastavke igranog filma.

Serija je opisana kao ‘poprilično drugačija’ od filma, te će više prikazivati neke avanture iz stripova, koje bi bile ili teško izvedive ili pre skupe na filmu.

Serija dolazi u ljeto 2018 godine.

7. GROWN-ISH (PRIJAŠNJI COLLEGE-ISH)

Vrlo hvaljena serija Black-ish dobiva svoj prvi spin-off u 2018 godini, kada kćerka Zoey (Yara Shahidi) odlazi na fakultet. Serija je originalno nazvana “College-ish,” ali su joj onda promijenili naziv u “Grown-ish.”

Kreator Kenya Barris je objasnila “Tamo gdje Black-ish ispituje kako je to biti crnac, Grown-ish ispituje kako je to biti odrastao.”

6. BUMBLEBEE

The Transformers filmska franšiza već ima 5 filmova, a u 2018 godini nam dolazi prvi spin-off film.

Bumblebee će biti smješten u 1980′, prošivajući Transformers svemir s pričom o samo jednom Autobot liku (Bumblebee očigledno).

Premijera filma će biti u prosincu 2018 godine.

5. MAYANS MC

Ovaj Sons of Anarchy spin-off je originalno trebao izaći u 2017 godini, ali s obzirom na to da je sada studeni i da i dalje nema datuma premijere, možemo slobodno pretpostaviti da će izaći negdje u 2018 godini.

Smješten 2 do 3 godine nakon događaja u seriji Sons of Anarchy, Mayans MC će pričati priču Reaperovim rivalima i kasnije prijateljima na California/Mexico granici. Serija će se fokusirati na Mayans početnika, EZ Reyes (JD Pardo), koji se muči izbalansirati svoj osobni život sa svojim životom u bandi i mržnjom lokalnog narko kartela.

4. BACHELOR: WINTER GAMES

Bachelor: Winter Games je spin-off televizijskog šoa The Bachelor, koji bi trebao izaći u isto vrijeme kada i Zimske Olimpijske igre 2018 godine.

Iskreno sumnjam da će itko od nas pratiti ovu seriju, ali evo je ipak na listi.

3. UNTITLED SUITS SPIN-OFF

Pravna drama serija Suits također dobiva svoj spin-off u 2018 godini. Finale trenutne, sedme sezone, će biti pilot za novu spin-off seriju o Jessica u političkom svijetu Chicaga. Ovaj spin-off još nema službeni naziv, niti datum premijere, ali pretpostavlja se da će biti iduće godine.

2. VENOM

Prvi od mnogih spin-offa Spider-Man franšize, Venom će biti drugi puta da je taj stripovski lik doveden u život. Prvi puta je Venom bio prikazan u Spider-Man 3, te su postojali planovi za pravljenjem solo Venom spin-off filma.

Sony pravi seriju filmova fokusiranih na likove iz Spider-Man svemira.

Prvi od njih će biti Venom, kojeg će glumiti Tom Hardy, te dolazi u listopadu 2018 godine. Za sada se još ne zna gotovo ništa o radnji, osim da će film biti R-Rated, te priča o ovom anti-heroju.

1. SOLO: A STAR WARS STORY

Ova vrlo očekivana spin-off/origin priča će dovesti mladog Han Solo u život, na velike ekrane, iduće godine.

Poput filma Rogue One, Solo je jedan od mnogih, nadolazećih, spin-off filmova iz Star Wars svemira, koji će dolaziti u kina svake iduće godine.

Ne zna se puno o radnji Solo: A Star Wars Movie, ali produkcija je završila prošli mjesec, tako da fanovi sigurno mogu očekivati hrpe informacija, teaser trailera i trailera za film uskoro.

Ako Solo bude hit, to bi moglo samo značiti još spin-off filmova iz Star Wars svemira, a Obi-Wan Kenobi i Boba Fett filmovi su navodno već u izradi.

 

Ako bude nekih novih najava za filmove dodati ćemo ih na popis.

Similar Posts