Avengers: Endgame ima tragove za Marvelovu Fazu 4

Avengers: Endgame ima tragove za Marvelovu Fazu 4

Avengers: Endgame je služio kao prilično prikladan zaključak dobrom dijelu Marvelovog Filmskog Svemira, ali mnoge fanovi jako zanima što budućnost sprema za franšizu. Prema Disneyjevom CEO Bob Igeru, možda nećemo morati gledati daleko za tragove.

Tijekom tromjesečnog poziva ulagača tvrtke Walt Disney, Iger je razgovarao o tome gdje će i kako Marvel Studios najaviti njihovu ‘Fazu 4’ nadolazećih filmova i nagovijestio da će detalji vjerojatno početi izlaziti kasnije ovog ljeta. U tom procesu, Iger je zadirkivao da bi se neki rani nagovještaji o tome što se može dogoditi mogli pronaći u Endgame.

“Ako ste gledali, a ja se nadam da jeste, Avengers: Endgame, u filmu je bilo mnogo tragova o filmovima koji možda dolaze, “rekao je Iger.

Avengers: Endgame ima tragove za Marvelovu Fazu 4

Za Marvelove fanove, ovo definitivno otvara neke nove vidike, pogotovo ako uzmemo u obzir filmove koji su već u izradi. Black Widow solo film je navodno započeo snimanje ranije ovog tjedna, a projekti poput The Eternals i Guardians of the Galaxy Vol. 3 očekuje se da započnu snimanje tijekom sljedeće godine. Osim toga, postoji nekoliko novih potencijalnih filmova ili nastavaka koji bi mogli biti usredotočeni na likove koji su vraćeni za Endgame, poput Black Panther 2, Doctor Strange 2 i A-Force. Postoji i mogućnost da Endgame može nagovijestiti neke filmove koji još nisu službeno ušli u razvoj, s neuobičajenim referencama na superheroje poput Namora i Captain Britain.

U svakom slučaju, zvuči kao da bi moglo biti samo još nekoliko mjeseci pogađanja dok fanovi ne shvate što Faza 4 sprema, jer bi se trebalo znati puno više nakon Spider-Man: Far From Home filma.

“Kao što smo radili godinama, nećemo objaviti ništa poslije Avengers: Endgame ili Spider-Man [: Far From Home] sve do poslije Endgame i Spider-Man,” Marvel Studios predsjednik Kevin Feige rekao je za ComicBook.com na press događaju filma Captain Marvel. “Kao što znate kao obožavatelj, ovdje je ogromna količina potencijala i ogromna količina dodatnih likova i priča i grupa likova s ​​kojima ćemo se nastaviti igrati. I opet, to je svjedočanstvo Marvelu i količini priča i likova i nevjerojatnih, nevjerojatnih izdanja koja su bila u Marvelovim stripovima.

Captain Marvel i Avengers: Endgame su sada u kinima. Spider-Man: Far From Home će sletjeti u kina 2. srpnja.

Similar Posts