Chris Hemsworth otkriva kada započinje snimanje na Thor: Love and Thunder

Chris Hemsworth otkriva kada započinje snimanje na Thor: Love and Thunder

Tijekom nedavnog nastupa na Tokyo Comic Conu, na pitanje o dugo očekivanom filmu Thor: Love and Thunder, Marvel Studios, glavna zvijezda Chris Hemsworth otkrila je da će snimanje službeno početi sredinom 2020. godine u Australiji. Također je potvrdio da još nije dobio priliku pročitati scenarij filma, ali da je vrlo uzbuđen zbog novih stvari koje je Taika Waititi planirao za njegovog lika u četvrtom dijelu.

“Mnogo ljubavi i puno grmljavine. To možete očekivati​,” rekao je Hemsworth tijekom panela. “Nisam još vidio scenarij. Znam da se jako trude na tome i prilično su uzbuđeni što će vam opet donijeti nešto prilično svježe i novo. Ali nakon što smo napustili Endgame, gdje je Thor bio, imamo puno prostora otići tamo i napraviti drastične promjene, što je vrlo, vrlo uzbudljivo. Ali mi započinjemo snimanje negdje sredinom sljedeće godine.”

Thor: Love and Thunder će režirati Taika Waititi ( Jojo Rabbit ), a poslužit će kao nastavak vrlo uspješnog Thor: Ragnarok filma iz 2017. godine. Natalie Portman sprema se vratiti se kao Jane i upravljat će moćnim Mjolnirom. Hemsworth i Thompson će se također vratiti kao Thor, odnosno Valkyrie. Priča o ženskom Thoru temelji se na stripu Jasona Aarona o “Moćnom Thoru” u kojem Jane Foster oboljela od raka te preuzima plašt i moći Thora.

Thor i Valkyrie posljednji put su viđeni u ovogodišnjem najvećem filmu svih vremena, Avengers: Endgame, s bogom groma koji je povjerio svoje odgovornosti kralju Asgarda Valkyrie dok se pridružio Guardians of the Galaxy u njihovoj sljedećoj misiji.

Thor: Love and Thunder dolazi u kina 05. studenog 2021. godine.

Druge je zanimalo i ovo...