10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb - Svijet filma

10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb (3 dio)

IMDb je jedna od najpoznatijih i najčešće korištenih baza podataka za filmske preporuke. Nažalost njen sistem nije uvijek bez ‘greške’, jer se većinom filmovi ispod ocijene 7 smatraju prosječnima. U ovom, novom članku vam donosimo 10 odličnih filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb.

Ovo je treći takav članak (prvi možete pogledati ovdje, a drugi ovdje), a povremeno ćemo ih objavljivati još, kako bi vam donijeli još takvih, po IMDb prosječnih filmova, koji su zapravo sve samo ne prosječni. U ovom popisu ima za svakoga po nešto.

Insidious (2010)

 Insidious (2010) on IMDb

Insidious je nadnaravni horor film iz 2010 godine, redatelja James Wan, scenarista Leigh Whannell, a zvijezde filma su Patrick Wilson, Rose Byrne i Barbara Hershey. Ovo je prvi film Insidious filmske franšize, ukupno ih ima četiri (s ovogodišnjim Insidious: The Last Key), a kronološki je treći film.

Obitelj pokušava zaustaviti zle duhove od zatočavanja njihovog komatoznog djeteta u području zvanom The Further.

Charlie and the Chocolate Factory (2005)

 Charlie and the Chocolate Factory (2005) on IMDb

Charlie and the Chocolate Factory je fantazija, mjuzikl, komedija film iz 2005 godine, redatelja Tim Burton i scenarista John August, pravljen prema Britanskoj knjizi istog imena iz 1964 godine od Roald Dahl. Zvijezde filma su Johnny Depp kao Willy Wonka i Freddie Highmore kao Charlie Bucket.

Dječak osvaja turneju po najveličanstvenijoj tvornici čokolade na svijetu, koju vodi najneobičniji proizvođač slatkiša na svijetu.

Mrs. Doubtfire (1993)

 Mrs. Doubtfire (1993) on IMDb

Mrs. Doubtfire (sh. Gospođa Doubtfire) je američka filmska komedija snimljena 1993. godine u režiji Chrisa Columbusa, poznata kao jedan od najvećih hollywoodskih hitova svog doba, kao i po jednoj od najuspješnijih uloga u filmografiji Robina Williamsa.

Predstavlja adaptaciju Madame Doubtfire, romana za djecu britanske spisateljice Anne Fine. Protagonist, koga tumači Williams, je nezaposleni glumac iz San Francisca od koga se razvodi supruga (čiji lik tumači Sally Field) i odvodi troje djece. Radnja prikazuje kako on smišlja način da se druži za djecom, i to tako što se uz pomoć šminke preruši u škotsku dadilju pod imenom ”Gospođa Doubtfire” i od svoje bivše supruge preuzme posao.

Liar Liar (1997)

 Liar Liar (1997) on IMDb

10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb (3 dio)

Liar Liar je Američka fantazija-komedija film, redatelja Tom Shadyac, scenarista Paul Guay i Stephen Mazur, a zvijezda filma je Jim Carrey, koji je bio nominiran u tom filmu za Najboljeg glumca u Komediji na Golden Globe Nagradama.

Odvjetnik ne može lagati 24 sata, zbog rođendanske želje svog sina, kojeg je po posljednji puta slagao i zanemario.

Wild Things (1998)

 Wild Things (1998) on IMDb

10 odličnih Filmova s ocjenom manjom od 7 na IMDb (3 dio)

Wild Things je Američki erotski triler iz 1998 godine, redatelja John McNaughton, a zvijezde filma su Matt Dillon, Neve Campbell, Kevin Bacon, Denise Richards i Theresa Russell.

Policijski detektiv otkriva zavjeru iza slučaja koji uključuje savjetnika za smjernice u srednjoj školi, kada su dvije studentice protiv njega podignule optužbe za silovanje.

Similar Posts