James Cameron otkriva nove detalje o njegovim nadolazećim 'Avatar' nastavcima

James Cameron otkriva nove detalje o njegovim nadolazećim ‘Avatar’ nastavcima

Avatarovi fanovi moraju čekati još dvije godine kako bi dobili nastavak hvaljenog filma Jamesa Camerona, ali redatelj kaže da je on na pravom putu kako bi film planirano izašao u prosincu 2021. godine. Redatelj, njegov producent Jon Landau i nekoliko članova glumačke ekipe iz originalnog Avatar filma svi su se nedavno prisjetili njihovog rada na filmu kako bi proslavili desetu godišnjicu ove znanstveno-fantastične avanture.

U toj objavi za Variety, James Cameron i Jon Landau otkrili su više o Avatar nastavcima, objašnjavajući kako su stvorili ogroman vodeni bazen u kojem su snimali film – što fanovi mogu pretpostaviti da znači kako će sljedeći Avatar film zaroniti u Pandorine oceane. Ali James Cameron također spominje da su oni završili snimanje na Avatar 2 i 3, kao i prvi dio četvrtog filma. Pogledajte ispod što je James Cameron imao za reći o nadolazećim Avatar nastavcima.

Landau: “Mi idemo pod vodu, mi smo na vodi, stvorili smo rezervoar za vodu veličine 900 000 galona kako bi mogli snimati unutar, na i iznad vode. Trenirali smo glumačku ekipu u držanju daha i uzbuđeni smo što ćete i vi to iskusiti.”

Cameron: “Od 2013. do sada mi smo uglavnom dizajnirali svijet kroz četiri nova filma. Mi smo napisali, završili scenarije za sva četiri filma. Izabrali smo glumce i snimili smo [izvedbe] filmove 2 i 3, te prvi dio četvrtog filma. Mi smo uglavnom završili s live-action dijelom. Imamo još par mjeseci u proljeću na Novom Zelandu, tako da smo uglavnom na pravom putu onoga što smo željeli učiniti.

Ljudi ne razumiju u potpunosti veličinu i kompleksnost procesa. To je kao da pravite dva i pol velika animirana filma. Obično za napraviti veliki animirani film treba oko četiri godine, pa, ako izračunate, mi smo uglavnom na pravom putu za prosinac 2021.”

Radujete li se vidjeti što nam novo James Cameron sprema u nastavku Avatara?

Similar Posts