Harry Potter zvijezde održale Božićni ponovni susret - pogledajte kako sada izgledaju

Harry Potter zvijezde održale Božićni ponovni susret – pogledajte kako sada izgledaju

Prošlo je dosta vremena od kada se najpoznatija klasa Hogwartsa ponovno okupila. Naravno, banda Harry Potter ponovno se okupila na pozornici s The Cursed Child, no zvijezde filmske franšize nisu se ponovno okupile. Odnosno, do sada. Ne tako davno, čini se da se nekoliko Harry Potter zvijezda ponovno okupilo i ponovno dalo fanovima taj topli Božićni osjećaj.

Iako Harry Potter filmovi nikada nisu bili tehnički Božićni filmovi, mi smo ih oduvijek smatrali takvima i svrstali smo ih na našu listu najboljih Božićnih filmova.

Na Instagramu, fanovi su bili iznenađeni ponovnim susretom ekipe filma. Tom Felton je objavio sliku na kojoj stoji s bivšim zvijezdama s filma Emmom Watson, Matthew Lewis, Evanna Lynch i Bonnie Wright.

Kao što možete vidjeti ispod, grupa se ponovno okupila na druženju. Felton izgleda odlično u plavom odijelu s bijelom košuljom na gumbe. Njegovi brkovi se možda neće svidjeti svim ljubiteljima Harryja Pottera, ali Felton ih nosi odlično.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Seasons greetings from my school mates. @mattdavelewis & I mid debate x #gryfindorVSslytherin

Objavu dijeli Tom Felton (@t22felton)

Evo i kako su prije izgledali

Harry Potter zvijezde održale Božićni ponovni susret - pogledajte kako sada izgledaju

Naravno, obožavatelji su oduševljeni zbog ove slike i nadaju se da će imati prilike vidjeti cijelu ekipu jednog dana ponovno okupljenu na filmu. Glasine kažu da bi live-action adaptacija The Cursed Child mogla biti u izradi, ali o tome još nema nikakve službene potvrde.

Dali biste voljeli vidjeti ponovno okupljanje Harry Potter ekipe na velikim ekranima?

Similar Posts