James Bond

Fotografije i video sa seta novog James Bond filma otkrivaju groznog zločinca

Snimanje je napokon u tijeku na onome što se vjeruje da je posljednji film Daniela Craiga kao James Bonda – i sada možemo otkriti prve fotografije i video sa seta.

Nešto više od godinu dana od datuma izlaska, potvrđeno je da je James Bond 25 – koji je još uvijek bez naziva – započeo snimanje u Norveškoj. Iako se čini da Craig nije bio prisutan za scene snimljene u Nittedalu, slike otkrivaju tajanstvenog maskiranog zlikovca. Može li ta osoba značiti velike probleme za Craigovog 007 u predstojećem hitu?

Popratni videozapis – koji možete vidjeti ispod – pokazuje mladu djevojku koja bježi iz kuće, dok uznemirujući maskirani čovjek šepa iza nje. U jednom trenutku ona stoji na onome što izgleda kao list leda, prije nego što padne – možda je točka na kojoj bi se VFX mogao upotrijebiti da nestane pod vodom. Pretpostavljeni negativac tada je viđen kako puca na pod i saginje se – što znači da ju je mogao pokušati spasiti, unatoč tome što se ranije činilo kao da ju vija.

Još uvijek nije objavljena potpuni popis glumaca za novi film, tako da nije jasno tko glumi maskiranog muškarca, a tko glumi dijete. Tu je, naravno, i mogućnost da je maskirani čovjek dubler ili zamjena za drugog glumca, a maska ​​zapravo nije karakterna crta. Ono što je definitivno jest da čovjek na snimanju nije Rami Malek, za koji se smatra da je glavni antagonist filma.

Međutim, ove fotografije i video zapisi potvrđuju prethodna izvješća da bi Norveška poslužila kao ključna lokacija, nakon što su lokalne vlasti ponudile veliki poticaj proizvođačima da je odaberu. Vjeruje se da je Italija također glavna lokacija za glumce i ekipu jer konačno počinju raditi na ovom epskom filmu.

Ono što je sigurno je da Cary Joji Fukunaga režira, nakon što je preuzeo tu ulogu od Dannyja Boylea. Pretpostavlja se da je scenarij – koji je napisao Scott Z Burns – završen tek prije nekoliko dana, zato što su Ralph Fiennes i Ben Whishaw nedavno tvrdili da još nisu čuli za tu priču. Fiennes, koji glumi M, rekao je prije nekoliko tjedana: “Ne znam ime filma, još nisam imao pristup scenariju. Iskreno, nisam tajnovit. Ne znam kada počinje ili kakva je priča.”

Craigova zadnja uloga kao 007 suočila se s brojnim kašnjenjima: prvotno je trebala biti objavljena u studenom ove godine. Nakon toga je premješten na Valentinovo 2020., prije nego što je konačno ponovno gurnuto do 08. travnja sljedeće godine. Whishaw – koji igra Q – nedavno je izvijestio kako je fanovima rekao da očekuju konferenciju za novinare s detaljima o punoj glumačkoj postavi, a vjerojatno i naslovu, u vrlo bliskoj budućnosti; iako to tek treba potvrditi.

Shatterhand, za koji se vjeruje da je u nekom trenutku bio radni naslov, nedavno je odbijen od strane vrhunskog šefa Barbare Broccoli. Od tada je Eclipse proglašen potencijalnim nadimkom za to.

James Bond 25 dolazi u kina 08. travnja 2020. godine.

Similar Posts