Marvelova glasina predviđa povezanost glavnog zlikovca u WandaVision i Doctor Strange in the Multiverse of Madness

‘Spider-Man’ redatelj Sam Raimi u razgovorima za ‘Doctor Strange 2’

Nakon vijesti da je Scott Derrickson napustio redateljsku stolicu dugo iščekivanog Doctor Strange in the Multiverse of Madness filma, fanovi su se pitali tko bi ga mogao zamijeniti. Na Marvel Studios’ 2019 San Diego Comic-Con panelu je otkriveno da će Doctor Strange 2 biti prvi horor filmu Marvelovom Filmskom Svemiru, tako da bi imalo smisla da ga redatelja specijaliziran u horor žanru preuzme. Prema Variety, Spider-Man i Evil Dead redatelj Sam Raimi je trenutno u pregovorima za redateljsku stolicu filma Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Ovo ne bi bio prvi Raimijev put u svijet superheroja, jer je već prije režirao Spider-Man trilogiju u kojoj je titularnog lika glumio Tobey Maguire. Do danas mnogi te filmove smatraju najboljim filmovima o Spider-Manu i uvelike se spominju u razgovorima o većini filmova o superherojima modernog doba. Sam Raimi također nije stranac u horor žanru, jer je već prije režirao Evil Dead filmove, tako da bi on mogao biti najsigurniji izbor za redateljsku stolicu Doctor Strange in the Multiverse of Madness filma.

Pojedinosti o Doctor Strange in the Multiverse of Madness trenutno su ograničene, premda se kaže da je to prvi pravi korak Marvel Studios u horor žanr. Nadalje, Disney Plus mini serija WandaVision poslužit će i kao uvod u nastavak Doctor Strangea.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness Features će se raditi prema scenariju od Jade Bartlett, a zvijezde filma su Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong i Elizabeth Olsen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness dolazi u kina 07. svibnja 2021. godine.

Similar Posts