Marvelova 'Falcon and the Winter Soldier' serija će navodno uvesti novog lika u MCU

Marvelova ‘Falcon and the Winter Soldier’ serija će navodno uvesti novog lika u MCU

Marvelov Filmski Svemir se uskoro širi i na male ekrane, zahvaljujući Disney+ i Marvel Studios. Sljedeće godine vidjet ćemo premijere nekoliko vrlo iščekivanih novih Marvelovih serija na Disney+, koje će služiti kao mostovi između događaja različitih filmova. Prva serija će biti  The Falcon and The Winter Solider, koja će se baviti raznim preostalim pitanjima MCU price Kapetana Amerike, prateći događaja iz filmova Captain America: Civil War i Avengers: Endgame.

Produkcija na Falcon and the Winter Soldier seriji je otkrila nekoliko novih likova koje će serija uvesti u MCU, a sada je možda još jedan otkriven. Prema novim izvještajima, Falcon and The Winter Soldier će uvesti Marvelovog lika Battlestar u MCU!

Marvelova 'Falcon and the Winter Soldier' serija će navodno uvesti novog lika u MCU

Battlestar je zapravo Lemar Hoskins, lik koji je uveden 1986. godine, kao partner Johnu Walkeru/US Agentu, koji će također biti uveden kao dio Falcon and the Winter Soldier serije (glumi ga Wyatt Russell). Lemar Hoskins je dobio super moći kroz isti eksperiment koji je dao Walkeru njegove moći, a Hoskins je pomogao Walkeru da stekne popularnost kao zamjena Kapetana Amerike podmećući lažne napade koje je ‘heroj’ mogao zaustaviti, koristeći grupu naziva BUCkies. Kada je Walkerova persona promijenjena iz ‘Super-Patriota’ u službenog novog vladinog Kapetana Ameriku, Hoskins je postao njegov novi Bucky, međutim, pomislio je kako je taj naziv previše rasistički i promijenio je svoju personu u ‘Battlestar.’

Jedan obožavatelj je bio blizu seta snimanja, te je uspio uslikati slike ‘Hoskins Family Flowers’ trgovine i kombija koji su uključeni kao dio serije. To je poprilično jasna indikacija da će barem ‘Lemar Hoskins’ biti u seriji, čak i ako se ne pojavi u svojoj ‘Battlestar’ superherojskoj personi. S druge strane, s obzirom na to da je serija o Anthony Makijevom Falconu i Sebastian Stanovom Winter Soldieru, vrhunac serije bi bila borba s duom US Agent/Battlestar, kao klasični tip Marvelovog heroj-zlikovac kopiranja.

Osim Hoskinsovog imena, slike sa seta serije Falcon and the Winter Soldier su također otkrile da se Pariah glumica Adepero Oduye također pridružila MCU, u za sada ne otkrivenoj ulozi.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Druge je zanimalo i ovo...