Posljednji projekt Stan Leeja je dječji crtić u kojem glumi Arnold Schwarzenegger

Posljednji projekt Stan Leeja je dječji crtić u kojem glumi Arnold Schwarzenegger

Čak i nakon svoje smrti, velikan stripova Stan Lee će i dalje inspirirati djecu da postanu moćni.

U onome što je opisano kao njegov ‘posljednji projekt’, od strane Genius Brands International, stiže nam Stan Lee’s Superhero Kindergarten dječja animirana serija koja je najavljena u srijedu s prvim slikama i detaljima o kreativnoj ekipi.

Ova animirana/akcijsko-avanturistička serija će koristiti glas Arnolda Schwarzeneggera u glavnoj ulozi, Arnolda Armstronga, dok će Deadpool stripovski pisac Fabian Nicieza pisati skripte za epizode.

Posljednji projekt Stan Leeja je dječji crtić u kojem glumi Arnold Schwarzenegger

“Ono što će biti posebno interesantno o ovoj seriji,” rekao je Andy Heyward, Genius Brands Predsjednik i glavni izvršni direktor, “je da će biti animirana cameo uloga Stan Leeja u svakoj epizodi.”

U seriji, Arnold glumi učitelja tjelesnog odgoja koji se pretvorio u super-heroja Captain Courage kada zemlja prolazi kroz prašinu koju je ostavio tajanstveni komet. Nakon dugotrajne karijere superheroja, Captain Courage proširuje sve svoje moći u konačnoj bitci protiv zlikovca Dr. Superior. Pet godina kasnije, djeca sa super moćima počinju se pojavljivati ​​nakon eksplozije čestica super-energije. Sada na tajnom zadatku kao redoviti učitelj u vrtiću, Arnold će trenirati novu generaciju 5-godišnjaka sa super moćima.

Lee je stvorio Superhero Kindergarten, kao ko-produkciju s Genius Brands, Lee’s POW! Entertainment i Schwarzeneggerovim Oak Productions tvrtkom.

Za sada još nije poznat datum izlaska ove animirane serije.

Similar Posts