Disney negirao glasine o otkazivanju 'Hawkeye' serije

Disney negirao glasine o otkazivanju ‘Hawkeye’ serije

Hawkeye će možda preživjeti na kraju krajeva!

Prema izvještaju iz Vergea, tvrdnje da je TV serija Hawkeye odgođena nisu ispravne. Disneyev predstavnik rekao je da su ti navodi “potpuno netočni.”

Izvorna glasina o otkazivanju došla je iz Murphy Multiverse koji je prije pružao pouzdane informacije vezane za Marvel Cinematic Universe u prošlosti. Prema tome, Hawkeye je uklonjen iz plana proizvodnje Marvel Studiosa za 2020. godinu. Time su zaključili da Hawkeye neće uopće biti napravljen na kraju.

Umjesto s Hawkeyeom, za Marvel Studios je rečeno da će Ms. Marvel serija započeti produkciju u travnju. Ova promjena također znači da će se Moon Knight i She-Hulk, koji su najavljeni, snimati prije Hawkeye serije.

Disney negirao glasine o otkazivanju 'Hawkeye' serije

Izvan povratka Jeremyja Rennera kao Clint Barton, službeno nisu objavljene druge vijesti o glumcima, uključujući MCU utjelovljenje lika Kate Bishop. Šuška se da je Hailee Steinfeld u pregovorima za ulogu, no ona je postavila sumnju u to izvješće ubrzo nakon što je izašlo na površinu.

S Jeremyjem Rennerom kao Clintom Bartonom, Hawkeye serija bi trebala biti premijerno prikazana na jesen 2021. Disney+ je sada dostupan u SAD-u, Kanadi, Novom Zelandu i Australiji. Krajem 3. mjeseca bi trebao stići u Njemačku, Francusku i Italiju, a nakon toga smo valjda i mi na redu.

Druge je zanimalo i ovo...