Stigao prvi sinopsis za novu Star Wars live-action seriju 'Cassian Andor'

Stigao prvi sinopsis za novu Star Wars live-action seriju ‘Cassian Andor’

Disney+ Cassian Andor serija je trebala započeti produkciju u Londonu ovog lipnja i nastaviti snimati tijekom prosinca, ali poput gotovo svega drugog što se trenutno snima ili je u razvoju, odgođen je zbog pandemije koronavirusa.

Međutim, ekipa iz The Illuminerdi došla je do sinopsisa koji nam otkriva o čemu će se raditi Rogue One spinoff serija.

“Prati avanture špijuna Pobunjenika Cassiana Andora tijekom formativnih godina Pobune i prije događaja Rogue One: A Star Wars Story. Diego Luna će reprizirati ulogu Andora, koju je imao u originalnom filmu iz 2016. godine. Sjajni špijunski triler istražit će priče ispunjene špijunažom i odvažnim misijama kako bi vratili nadu u galaksiju koja je bila u rukama bezobzirnog Carstva.”

I dok je i dalje šturo o detaljima zapleta, sinopsis naizgled postavlja ton serije, a zvuči kao da Disney+ i pisac/redatelj Tony Gilroy planiraju povesti nas na špijunsko putovanje kroz još misterioznija udubljenja galaksije.

The Americans producent Stephen Schiff bit će showrunner ove za sada bez naziva serije, koja je trebala imati premijeru negdje sljedeće godine. Naravno, što će biti od te premijere za sada je nepoznato, ali obavijestit ćemo vas kako nove informacije budu stizale.

Similar Posts