Marvelov Moon Knight navodno želi Harry Potter zvijezdu Daniela Radcliffea

Marvelov Moon Knight navodno želi Harry Potter zvijezdu Daniela Radcliffea

Disney+ ima hrpu najavljenih Marvelovih serija, a rijetko koja nam se čini tako zanimljiva kao Moon Knight, serija koja će biti potpuno drugačija od ostalih na toj streaming mreži. Svakako, Loki, Falcon & Winter Soldier i WandaVision će sigurno također raditi neke stvari drugačije, ali ti likovi nisu toliko čudni i nepredvidivi kao Marc Spector. Zato vam treba netko tko će igrati ulogu koja može biti jednako nepredvidljiva, a prema Danielu Richtmanu to bi mogla biti upravo zvijezda Harryja Pottera, Daniel Radcliffe.

Richtman je objavio da je “Daniel Radcliffe jedno od imena za Moon Knighta” na svom Patreonu, a ako se to pokaže istinito bit će definitivno interesantan izbor za tog heroja.

I dok je Radcliffe postao zvijezda u Harry Potter filmovima, otad je odradio nekoliko čudnijih uloga u filmovima poput Horns i Swiss Army Man, a njegove su tradicionalnije uloge čak imale i zabavan i neobičan doživljaj, poput njegovih uloga kao Igor u filmu Victor Frankenstein ili Walter Mabry u filmu Now You See Me 2.

Marvelov Moon Knight navodno želi Harry Potter zvijezdu Daniela Radcliffea

To bi ga moglo učiniti odličnim izborom za Spectora, koji ponekad ima prilično iskrivljen smisao za humor i naviknut je na razgovore sa svojim različitim ličnostima i može se u trenutku od šarmantnog promijeniti u zlobnog. Morat ćemo vidjeti što se događa, ali definitivno nas je zaintrigiralo.

Za one koji nisu upoznati s likom, Moon Knight je zapravo Marc Spector, bivši CIA agent koji je umalo ubijen od terorista imena Bushman, ali je spašen od Moon God Khonshua. Nakon što je porazio Bushmana on je postao Moon Knight i nosi potpuno bijeli kostim koji je postao njegov zaštitni znak.

Drugi glavni element Spektora je da Spector nije njegova jedina ličnost. U Marcovoj glavi nalaze se četiri ličnosti koje su varijacije u glavne osobe. Osim Spectora, njegov um sadrži Stevena Granat, Jakea Lockleyja i osobno Khonshua, a sve četiri međusobno djeluju, ponekad surađuju, a nekad se bore za kontrolu. To je ono što junaka izdvaja od tolikog broja drugih, pa je i razlog zašto Moon Knight odlazi na mjesta na koja drugim herojima nisu ugodna.

Što mislite o Danielu Radcliffeu u ulozi Moon Knighta?

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Similar Posts