The Walking Dead otkriva sudbinu Ricka Grimesa nakon odlaska iz serije

The Walking Dead otkriva sudbinu Ricka Grimesa nakon odlaska iz serije

Novi detalji o tome što se dogodilo s Rickom Grimesom nakon što je Andrew Lincoln napustio The Walking Dead seriju otkriveni su u sezoni deset, epizodi trinaest.

Lincoln je bio zaštitno lice Walking Dead franšize sve od njezinog početka u listopadu 2010. godine. Međutim, nakon snimanja kroz ljetne mjesece u Georgia, Lincoln je želio provesti više vremena sa svojom obitelji u Engleskoj. Tako je napustio seriju, ali se planirao vratiti u tri Walking Dead nadolazeća filma.

Trenutno nije točno poznato što AMC i Universal rade s ta tri filma, ali kako bi katapultirali Rickovu priču naprijed, on je nestao u The Walking Dead sezoni 9, epizodi 5, otet u helikopteru od strane CRM grupe, te mu je sudbina bila nepoznata. Od tada, The Walking Dead serija je skočila naprijed šest godina. Što je Rick radio u to vrijeme je bila misterija, ali zahvaljujući posljednjoj epizodi Danai Gurira kao Michonne, Walking Dead fanovi sada znaju malo više o tome što se s njim dogodilo od tada.

The Walking Dead otkriva sudbinu Ricka Grimesa nakon odlaska iz serije

U The Walking Dead sezoni 10, epizodi 13, “What We Become,” Michonne pronalazi Rickove stare čizme – one koje je on nosio kroz cijelu seriju – unutar Virgilovih stvari. Tada ga je prisilila da je odvede tamo gdje je pronašao čizme, i tako su završili na napuštenom brodu. Michonne otkriva kako je Rick preživio eksploziju na mostu. Među raznim stvarima nalazio se i iPhone koji je na sebi imao crtež Michonnea i Judith, a na vrhu je urezano Rickovo ime.

Ima smisla da bi producenti na vrhu telefona pisali Rickovo ime, samo da ne bi bilo zabune u vezi s tim uređajem. Ono što je zanimljivo je da RJ nije nacrtano na telefonu pored Michonne i Judith; razlog za to je što Rick nikada nije sreo RJ. Michonne je zatrudnila kad je nestao, pa nikada nije saznao da ima sina – ili činjenicu da ima sina, a ne kćer.

Iako nisu bili podijeljeni određeni detalji u vezi s trenutnim smještajem Ricka Grimesa, ono što je otkriveno bilo je dovoljno da potvrdi da je Rick ili radio zajedno s CRM grupom ili pobjegao da se vrati kući svojoj obitelji koju zasigurno nije zaboravio. Nadalje, potvrđuje da je još bio u blizini, iako možda nije točno znao gdje se nalazi.

Ova mala otkrića su tu kako bi nas zaintrigirala za nadolazeće The Walking Dead filmove, kao i pokrenuli odvojenu priču Michonne – jednu koja će je odvesti od glavne serije.

Druge je zanimalo i ovo...