HBOMax želi nastaviti Batman animiranu seriju!

HBOMax želi nastaviti Batman animiranu seriju!

Posljednjih je mjeseci bilo puno vijesti o Batmanu zbog nadolazećeg filma Matta Reevesa The Batman, povratka Michaela Keatona i Zack Snyder’s Justice Leaguea. I ako to već nije bilo očito, Warner Bros-u je ugodno imati više Batmana u DCEU-u.
No ako su određene glasine istinite, obožavatelji će u skoroj budućnosti moći vidjeti još jednog Batmana.

Pored vijesti o Gotham PD spinoff seriji za HBO Max, postoje nove glasine koje sugeriraju da HBO Max možda također želi oživjeti animiranu seriju Batman kako bi je dodao u svoju biblioteku streaming usluga i svoju sve veću glumačku ekipu Batmana.

Batman: Animirana serija bila je Emmyjem nagrađivana serija koja se prikazivala od 1992. do 1995. godine, a bila je obožavana zbog svog tamnijeg stila, noir elemenata, s pričama koje su više igrale prema odrasloj publici. Serija je poznata po tome što je Marka Hamilla slavila kao glas Jokera i što je prvi put predstavila omiljenog lika Harleyja Quinn. Također je utkala animiranom Batmanu glas Kevina Conroya koji je postao legendaran i kojeg je nastavio posuđivati Vitezu Tame i u ostalim animiranim izadnjima, kao i u video igrama.

Similar Posts