Prvi pogled na Samuela L. Jacksona, Salmu Hayek i Ryana Reynoldsa u 'Hitman’s Wife’s Bodyguard'

Prvi pogled na Samuela L. Jacksona, Salmu Hayek i Ryana Reynoldsa u ‘Hitman’s Wife’s Bodyguard’

U 2017. akcijska komedija Hitman’s Bodyguard udružila je legendarnu hollywoodsku ikonu – Samuela L. Jacksona – s najvećim Hollywoodskim brbljavcem – Ryanom Reynoldsom. A za njihov nadolazeći nastavak, dvojcu se pridružuje Salma Hayek kao Sonia Kincaid, supruga Jacksonovog ubojice Dariusa – otud i ta dodatna riječ u naslovu nastavka. Kao što se vidi u predstojećem novom izdanju Empirea – predstavljen je ekskluzivni prvi pogled na film.

Prvi pogled na Samuela L. Jacksona, Salmu Hayek i Ryana Reynoldsa u 'Hitman’s Wife’s Bodyguard'

Povratak redatelja Patricka Hughesa sprema zvjezdanu postavu za ovu. Kao što se vidi na gornjoj slici, središnji trio Reynolds, Jackson i Hayek će izgleda biti otet od strane glavnog negativca kojeg glumi Antonio Banderas – ovdje odjeven u posebnu jazz ljubičastu jaknu. I drugdje u filmu, trebali bi se pojaviti Morgan Freeman, Frank Grillo i Richard E. Grant, potonji će od prvog dijela ponoviti svoju ulogu gospodina Seiferta – drugog klijenta Reynoldsovog tjelohranitelja Michaela Brycea.

Film se snimao tijekom ljeta 2019. u Zagrebu, Rovinju, Puli i Rijeci. U kina je trebao stići prošlog ljeta, ali je zbog znate-već-čega odgođen do 20. kolovoza ove godine.

Similar Posts