Avengers 4 - Sve što znamo o filmu - Svijet filma

Avengers 4 Novi Spojler: Preminuli lik se potvrđeno vraća!

Avengers 4 je okružen velom tajni, toliko velikim da još uvijek ne znamo ni službeni naziv, ali sada je potvrđeno jedno od najvećih curenja iz filma do sada, povratak barem jednog preminulog lika!

Da, potvrđen je povratak jednog preminulog lika iz Marvel Filmskog Svemira, ali nažalost to vjerojatno nije onaj kojem ste se nadali.

Dalje od ovoga nemojte čitati ako ne želite znati spojlere za Avengers 4 filma!

PovezanoProcurila slika iz ‘Avengers 4’ filma koja otkriva neke nove stvari!

Avengers 4 - traži statiste za Sprovod!

Captain America: The Winter Solider i Civil War zvijezda Frank Grillo je nedavno bio na UFC Unfiltered podcastu, gdje je otkrio da će se njegov MCU lik, Brock “Crossbones” Rumlow vratiti u Avengers 4! Međutim, prije nego počnete zamišljati lude teorije o tome kako je vraćen u život nakon Thanosovog pucketanja prstima, treba biti jasno da je Grillo zapravo rekao da će njegov povratak biti u obliku flashback scena u filmu:

Frank Grillo: “On [Crossbones] ima pojavljivanje u sljedećem Avengers filmu. Ali to je flashback (pogled unatrag).”

“I da, meni je dopušteno reći što god želim zato što ja više nikada neću glumiti u novom Marvel filmu.”

Jim Norton: “Zašto ne?”

Frank Grillo: “Zato što imam 117 godina.”

Ovo čudno vraćanje Crossbones lika u film i nije tako čudno ako razmislite o dosadašnjim glasinama o radnji Avengers 4 filma. Glasine kažu da će se film oslanjati na neki način putovanja kroz vrijeme, kako bi poništili Thanosovo pucketanje prstima, vratili preminule likove, te spasili Marvel Filmski Svemir.

Slike sa seta Avengers 4 filma su ukazivale na vraćanje kroz vrijeme na događanja iz Avengers’ Battle of New York i događanja u Ant-Man – ali ovo je prvi puta da čujemo kako će uključivati i događaje iz Captain America filmova. Bez poznavanja dodatnog konteksta, teško je znati hoće li se Frank Grillo vratiti kao “Rumlow” iz The Winter Soldier ili kao “Crossbones” kojeg smo imali prilike vidjeti u Civil War. Međutim, ova izjava od Grilla nam gotovo sigurno potvrđuje tezu o tome da će putovanje kroz vrijeme imati veliki utjecaj na priču, kao i flashbackovi.

Službeni Avengers 4 sinopsis također daje naslutiti takve događaje, kao što možete vidjeti: “Kulminacija 22 međusobno povezana filma, četvrti dio Avengers sage će uvući gledatelje u film, kako bi vidjeli prekretnicu ovog epskog putovanja. Naši voljeni heroji će zaista shvatiti kako je ova realnost krhka i žrtve koje se moraju poduzeti kako bi se održale.”

Polako počinje izlaziti sve više i više informacija o filmu i možemo se samo nadati da će uskoro slijediti i trailer.

Similar Posts