The Walking Dead: Novosti o Filmu Ricka Grimesa koji će se povezivati s Novom Serijom

The Walking Dead: Novosti o Filmu Ricka Grimesa koji će se povezivati s Novom Serijom

Od 04. studenog 2018. godine fanovi The Walking Dead su se pitali gdje je Rick Grimes? Glavni lik AMC zombi drame je bio ozbiljno ozlijeđen i odvezen od svoje kuće i obitelji misterioznim helikopterom. Andrew Lincoln je od tada potpisao glumiti u filmu koji će nastaviti Rickovu priču, ali od kada je film formalno najavljen, ekipa iza filma nam od tada nije ponudila baš nikakve nove informacije o tome što možemo očekivati kada The Walking Dead film dođe na velike ekrane.

Iako glavni direktor sadržaja Scott Gimple nije htio otkriti gdje je Rick, niti baš puno o seriji, ipak je podijelio nekoliko stvari za ComicBook.com na premijeri The Walking Dead sezone 10.

Kaže da mu je žao što ne može otkriti više, ali da su blizu. Koliko blizu? Pa, nitko nema točan odgovor, ali New York Comic Con je jedna od mogućnosti.

Na svu sreću, Gimple je otkrio malo više o nadolazećem filmu i onome što nas čeka poslije toga. S obzirom na to da je Rick bio zaštitno lice njihove zombi apokalipse, oni njega žele i dalje imati u prvom planu, dok otkrivaju puno veći svijet sa stvarima koje su se događale u pozadini, izvan razumijevanja likova, pa će tako kroz njega otkriti puno toga novog, a kaže da će tu biti i malih poveznica s NOVOM serijom.

Pogled na novu seriju, koju smo malo prije spomenuli, i njezine detalje dobit ćemo na New York Comic Conu početkom listopada.

Druge je zanimalo i ovo...