Deadpool scenaristi potvrđuju da će franšiza ostati R-Rated u Marvelovom Filmskom Svemiru

Deadpool scenaristi potvrđuju da će franšiza ostati R-Rated u Marvelovom Filmskom Svemiru

Bilo je puno spekulacija oko toga hoće li Deadpool franšiza izgubiti svoj prepoznatljivi R-rejting kada ‘Merc with the Mouth’ pređe u MCU, ali to napokon više nije slučaj. Sada su scenaristi prva dva filma ponovili komentare Disney CEO Boba Igera da će Wade Wilsonova budućnost na velikim ekranima ostati za odrasle.

“Istina je da mi i dalje to razrađujemo,” Zombieland: Double Tap scenarist Paul Wernick je rekao tijekom promocije tog nastavka. “Marvel je obećao da će nam dopustiti da se nastavimo igrati s R-Rated Deadpool svemirom, a nada je da će nam oni i dozvoliti da malo zavirimo u MCU i igramo se u njihovom pješčaniku.”

Čini se vrlo vjerojatno da će Deadpool solo filmovi nastaviti biti R-rated, dok će njegova potencijalna pojavljivanja u ostatku MCUa morati biti prilagođena za PG-13 i njegov ton malo smanjen. Kako će se ta franšiza uklopiti u MCU teško je reći, ali mi vjerojatno možemo očekivati blagi reboot koji vjerojatno neće uključivati X-Mene koji će sada biti također rebootirani.

Povezano s ovim, Ryan Reynolds se nedavno sastao s izvršnima u Marvel Studios!

Similar Posts