Avengers: Endgame fan možda otkrio kako se Tony Stark može vratiti u MCU [u sceni koju nitko nije primijetio]

Avengers: Endgame fan možda otkrio kako se Tony Stark može vratiti u MCU [u sceni koju nitko nije primijetio]

Kada pričamo o budućnosti Marvelovog Filmskog Svemira, vjerojatno ne postoji ništa što bi fanovi voljeli vidjeti više nego povratak Robert Downey Jr.-a kao Tonyja Starka. Nekako, na neki način, usprkos smrti lika u Avengers: Endgame, mnogi ljudi nastavljaju vjerovati da će se Downey vratiti u budućnosti. I dok postoje glasine da će on imati cameo ulogu u nadolazećem Black Widow solo filmu, trenutne indikacije su da je ta uloga ništa više nego izbrisana scena koja je izrezana iz Captain America: Civil War. No moglo bi biti više toga na horizontu, barem prema nekim fanovima.

Moguće je da je trag skriven u Avengers: Endgame koji bi mogao voditi do popularne teorije u koju mnogi fanovi vjeruju da će voditi do povratka Tonyja Starka, pogotovo s obzirom na to da dolazi iz istaknute Marvelove stripovske priče. Pogledajte cijelu teoriju ispod:

TONY STARK is backed up in form of an A.I. ! Possible proofs from ENDGAME. Endgame’s scene no one noticed. from r/FanTheories

Mnogi fanovi su terorizirali da bi se Stark mogao vratiti kao umjetna inteligencija, pogotovo pošto je to točno onako kako se vratio iz mrtvih u prošlim stripovima. Ali ovo je prvi put da obožavatelj istakne ograničenja tehnologije i holograma u kontekstu Avengers: Endgameovog najpogubnijeg prizora, kada hologram Tonyja Starka kaže njegovoj preživjeloj kćerki da je voli 3000.

Iako ovo ostavlja vrata otvorena za povratak Downeya u budućnosti, to se nažalost čini malo vjerojatnim s obzirom na glumčeve nedavne komentare o njegovom mandatu u Marvelovom Filmskom Svemiru. Tijekom intervjua, Downey je rekao kako su se on i Chris Evans morali maknuti dalje od franšize.

“Mi smo morali sići. Odlučili smo se, i mi smo znali da je dio posla sići s autobusa dok on odlazi na druge destinacije,” Downey je rekao. “Ima nešto vrlo otrežnjujuće u tome. Drago mi je što ćemo on i ja biti tu da dočekamo druge dok skidaju dresove.”

Kako sada stvari stoje, čini se da smo Robert Downey Jr.-a kao Tonyja Starka posljednji puta vidjeli u Avengers: Endgame filmu, iako bi se možda mogao pojaviti u nekoj cameo ulozi, nažalost vjerojatno samo ubačenoj izbrisanoj sceni, u filmu Black Widow.

Similar Posts