Avengers: Endgame (Doctor Strange 2) teorija kaže da će Scarlet Witch okriviti Strangea za smrt Visiona

Avengers: Endgame (Doctor Strange 2) teorija kaže da će Scarlet Witch okriviti Strangea za smrt Visiona

Kako je otkriveno na San Diego Comic-Conu ranije ove godine, Marvel Studios ima neke velike planove za Scarlet Witch. I dok Wanda Maximoff još nije dobila svoj stripovski nadimak u Marvelovom Filmskom Svemiru, čini se da će napokon imati prilike pokazati širinu svojih moći u novim serijama i filmovima. Prvo će se pojaviti u Disney+ seriji WandaVision, koja će ju ujediniti s njezinim mrtvim sintetičkim dečkom Visionom u čudnom, sitcom nalik domu, prije nego se pridruži Sorcerer Supremeu u Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Ali u stripovima, njezin lik je poznat kao pretjerano snažna čarobnica koja može mijenjati stvarnost, ona koja je sklona izgubiti stisak realnosti i oblikovati svijet na svoju sliku, ponekad postajući negativka u tom procesu. A nova teorija sugerira da bi ona mogla biti velika prijetnja u Doctor Strange nastavku.

Multiverse of Madness from r/FanTheories

Postoji puno spekulacija o budućnosti Scarlet Witch u Marvelovom Filmskom Svemiru, ali jasno je da će ona imati veliku ulogu u njoj. WandaVision će biti kao ništa što smo do sada imali prilike vidjeti u franšizi, jer je pod velikim utjecajem The Dick Van Dyke Showa.

Scarlet Witch & Vision serija izlazi prije nego se mislilo + naziv

Što se tiče ove teorije, ukratko prenosimo:

Znamo da je Doctor Strange vidio 14,000,605 mogućnosti u Avengers: Endgame filmu i da je samo u jednoj vidio kako zaustaviti Thanosa. Međutim, znamo i da on ne može vidjeti događanja nakon svoje smrti, tako da je vrlo moguće da je on umro u jednoj od tih budućnosti, da su oni zaustavili Thanosa i da je Vision uspio preživjeti. Upravo to ovaj teoretičar misli, da je Wanda saznala za budućnost u kojoj je Strange umro, Avengeri zaustavili Thanosa, a njezin Vision preživio. Za to će naravno okriviti nikoga drugog nego Majstora Mističnih Umjetnosti, te drastično izmijeniti i poremetit stvarnosti.

On piše dalje neke ludosti, iako vrlo zanimljive i zabavne, to su više nego čista nagađanja. Spominje Baxter zgradu u post kredit scenama i ulazak Fantastic Four kroz drugu dimenziju u našu stvarnost, te tako uvođenje Fantastic Four u MCU. Dok to može imati neku logiku, za sada je čisto nagađanje.

Za ljubitelje teorija, ova je svakako jedna vrlo interesantna, iako možda malo teško do kraja izvediva teorija Avengers: Endgame, ali i Doctor Strange in the Multiverse of Madness filma.

Similar Posts