Je li Robert Pattinsonov ‘The Batman‘ simbol napravljen od pištolja koji je ubio njegove roditelje?

Je li Robert Pattinsonov ‘The Batman‘ simbol napravljen od pištolja koji je ubio njegove roditelje?

Bilo bi podcjenjivanje reći da prvi pogled na Roberta Pattinsona kao Batmana nije šokirao fanove diljem svijeta. Obožavatelji su odmah počeli s disekcijom testne snimke koju je prikazao Matt Reeves, a koja je samo jednostavno prikazala Robert Pattinsonovog Batmana u potpuno novom odijelu.

Ovo novo The Batman odijelo je uglavnom dobro prihvaćeno na društvenim mrežama dobrim dijelom zbog svog unikatnog mehaničkog izgleda, kao i kapuljače koja podsjeća na Zorroa. Naravno, teorije su se odmah počele predstavljati s obzirom na značenje koje stoji iza simbola Batmana na prsima Roberta Pattinsona, što je za drugačije od svega što smo ikad prije vidjeli na velikom platnu.

Novinarka Markeia McCarty je preko Twittera objavila svoju teoriju o tome što bi ovaj Batmanov simbol mogao značiti za Robert Pattinsonovog Bruce Waynea. U svojim tvitovima, ona raspravlja o tome kako Batmanov simbol izgleda kao da je napravljen od pištolja koji je Joe Chill koristio za ubojstvo njegovih roditelja. Naravno, Bruce Wayne preuzeo je plašt Batmana nakon što je svjedočio nepravdi koja je bjesnila na ulicama Gothama.

Objašnjenje Markeia McCarthy možete pronaći ispod.

Svakako je to zanimljiva teorija i lako bi razdvojilo utjelovljenje lika Roberta Pattinsona od ostalih koji su dominirali na srebrnom platnu. Ako se ova teorija pokaže istinitom, možemo očekivati ​​daleko osjećajnijeg, ali jednako oštrog Batmana koji ne shvaća mučenje Gothama olako.

Ovo je samo naš prvi pogled na Robert Pattinsonovog Batmana, ali zadržat ćemo ovu teoriju na umu dok pratimo produkciju filma.

Druge je zanimalo i ovo...