Marvel 'The Eternals' slike sa seta otkrivaju Angelinu Jolie kao Thenu u superherojskom odijelu i druge

Marvel ‘The Eternals’ slike sa seta otkrivaju Angelinu Jolie kao Thenu u superherojskom odijelu i druge

Sa snimanjem koje se trenutno odvija na Marvel Studios visoko očekivanim filmu ‘The Eternals,’ fanovi ne mogu dočekati pogled na kostime koje ovaj kozmički film ima za ponuditi. Na svu sreću, The Daily Mail je uspio uhvatiti nekoliko ključnih pogleda na neke od kostima koje će Marvelov The Eternals film donijeti na velike ekrane. Jedan od ključnih kostima sa seta The Eternals filma je onaj celestiala Thene, koju glumi Angelina Jolie.

U The Eternals, Angelina Jolie će imati izgled kakav još nikada do sada nije imala, što možda i ne čudi toliko s obzirom na to da je ovo njezin prvi superherojski film. U filmu, ona ima zlatno odijelo i plavu periku. Fanovi ovih stripova će biti sretni, zato što je ovo poprilično stripovski točan izgled.

Slike sa seta snimanja Marvelovog The Eternals filma možete vidjeti ispod.

Nažalost, kao što možete vidjeti, čini se da su slike slikane iz velike udaljenosti, tako da baš nisu najbolje kvalitete, ali ipak nam daju poprilično dobar pogled na Thenu Angeline Jolie. Osim toga, odlično je znati da će se The Eternals pokušati držati stripova što je to više moguće.

Ove slike dolaze samo nekoliko dana nakon što su se ona i Richard Madden morali evakuirati sa seta zbog opasnosti bombe. Film, koji se trenutno snima na Španjolskim otocima, se prije nalazio u bivšoj Nacističkoj bazi. Dotična bomba bila je prethodno neotkriveni eksploziv. Srećom, sada je sve u redu s obzirom na to da su poduzete odgovarajuće mjere za razoružavanje eksploziva.

Redateljice Chloé Zhao prema scenariju od Matthew K. Firpo i Ryan Firpo, The Eternals zvijezde su Angelina Jolie, Richard Madden, Gemma Chan, Kit Harington, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee i Barry Keoghan.

The Eternals dolazi u kina 06. studenog 2020. godine.

Similar Posts