Tom Hiddlestonova 'Loki' serija će se vezati direktno na 'Doctor Strange' nastavak

Tom Hiddlestonova ‘Loki’ serija će se vezati direktno na ‘Doctor Strange’ nastavak

Tijekom pljačke u Avengers: Endgame, Loki alternativne vremenske crte uspio se domoći Tesseracta i koristio ga je kako bi izbjegao biti uhvaćen u Bitci za New York 2012. godine. Od tada, fanovi su se pitali gdje je  God of Mischief nestao i napokon će dobiti odgovor kada Tom Hiddleston bude reprizirao svoju ulogu u Disney Plus seriji Loki.

Osim Loki serije, Marvelova Faza 4 planira uključiti i Doctor Strange nastavak koji će nastaviti točno tamo gdje WandaVision serija za Disney Plus bude završila. Međutim, Bloombergov intervju s Disney CEO Bob Igerom uključuje citat u kojem Marvel Studios predsjednik Kevin Feige potvrđuje da će se Tom Hiddlestonova Loki serija također povezati s Doctor Strange nastavkom:

“Nisam siguran jesmo li to do sada priznali. Ali povezuje.”

Tom Hiddlestonova Loki serija će pratiti lika koji se miješa u razne povijesne događaje. Disney Plus će objaviti Loki seriju početkom 2021. godine.

Detalji na Doctor Strange in the Multiverse of Madness su trenutno uglavnom u tajnosti, iako je rečeno da će ovo biti prvi Marvel Studios film koji će zaći u pravi horor žanr. Nadalje, Disney Plus mini-serija WandaVision poslužit će i kao uvod u nastavak Doctor Strangea.

Redatelja Scotta Derricksona prema scenariju od Jade Bartlett, Doctor Strange in the Multiverse of Madness zvijezde su Benedict Cumberbatch, Rachel McAdams, Benedict Wong i Elizabeth Olsen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness dolazi u kina 07. svibnja 2021. godine.

Similar Posts