'Hitman' - serija u izradi! - Svijet filma

‘Hitman’ – serija u izradi!

Nova Hitman serija dolazi na Hulu, s kreatorom akcijskog spektakla John Wick!
Službeno je, Hitman franšiza dolazi na popularnu streaming platformu Hulu. Fox 21 i Hulu su objavili u intervju za Deadline da je nova serija dobila zeleno svijetlo i da je službeno u izradi. Skripta za pilot serije je u izradi s kreatorom John Wick filma, Derek Kolstad, time stavljajući početak ove serije u dobre ruke.

Osim Kolstad, Adrian Askarieh i Chuck Gordon će biti jedni od kreatora, uz Fox 21 Bert Salke, Gloria Fan, Kira Innes i Jane Francis koji će nadgledati projekt. Hulu Jordan Helman će također biti umješan u projekt u nadi da će to biti nova spektakl serija za Hulu.

Hitman franšiza je započela još 2000 godine, sa zanimljivom i turbulentnom pričom o Agent 47. Taj smrtonosni plaćeni ubojica bio je mnogo više nego se čini na prvi pogled, umotan u misteriju i brutalno efikasan.

“Postoji svijet iznad našega. Iznad nacija, pravde i etike. Nikad ne spava. Postoji svugdje. I jednog kada uđete…nema povratka. Dobrodošli u svijet Plaćenih Ubojica. Vi ste Agent 47, vrhunski svjetski ubojica.”

Hitman franšiza je već imala dva filma, Hitman iz 2007 godine, te Hitman: Agent 47 iz 2015 godine – ekipa iz Fox i Hulu žele preuzeti tu prisutnost iz filmova i pretočiti ju u seriju. Još nema službene najave o tome kada bi se serija trebala pojaviti, ali s obzirom na to da je tek u ranoj fazi izrade za očekivati je da će trebati neko vrijeme dok dođe na male ekrane. Za sada je to sve što se zna o ovom projektu, kao i obično čim budemo znali više obavijestit ćemo vas.

Similar Posts