Marvel Studio će završiti većinu projekata Faze 4 do kraja godine

Kevin Feige i njegova ekipa u Marvel Studios su zaposleniji nego ikada. Oni rade na proširivanju Marvelovog Filmskog Svemira nevjerojatnom brzinom, ponajviše zahvaljujući dolasku Disney+ streaming platforme.

Produkcijska kuća je zapravo toliko zaposlena da se čini kako bi cijela sljedeća Faza Marvelovog Filmskog Svemira mogla biti gotova do kraja godine, samo nekih 18 mjeseci nakon što je najavljena prošle godine na San Diego Comic-Conu.

Kako je Redditor u/Zepand66 istakao na Marvel Studios orijentiranoj zajednici, sve osim dvije serije će započeti produkciju prije kraja ove godine. I ne samo to, nego većina njih planira završiti tu produkciju prije siječnja 2021. godine.

Marvel Studio će završiti većinu projekata Faze 4 do kraja godine

Ako počnemo s početkom Faze 4 i filmom Black Widow, koji je gotovo u potpunosti završen, slijedi ga The Eternals koji je također pri kraju svoje produkcije, te serije The Falcon and The Winter Soldier i WandaVision koje također dobro napreduju. Sljedećih dana produkciju započinju Shang-Chi and the Legend of Ten Rings i Disney+ Loki serija prije nego će u proljeće započeti produkcija na Doctor Strange in the Multiverse of Madness i Ms. Marvel. Godinu zaokružuju Spider-Man 3, trebala je i serija Hawkeye, ali se čini da je otkazana i Thor: Love and Thunder, koji se očekuju da započnu produkciju u ljeto ove godine.

To bi samo ostavilo serije Moon Knight i She-Hulk ne najavljene za početak snimanja, ali Feige je osobno rekao da bi i one trebale započeti s produkcijom do kraja ove godine. Vidi se da je ovo zlatno doba stripovske kinematografije i Marvel Studios to planira iskoristiti i unovčiti.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, WandaVision 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Similar Posts