Tom Holland želi vidjeti Spider-Man vs. Venom!

Tom Holland želi vidjeti Spider-Man vs. Venom!

Moguće je da bi jednom mogli vidjeti Tom Hollanda kao Spider-Mana u borbi s Tom Hardy kao Venom, s obzirom na to da Sony i dalje ima prava na Čovjek-Pauka. 

Tom Holland, o kojem kruže glasine da će se pojaviti u cameo ulozi kao Peter Parker u nadolazećem Sony Venom filmu, je upitan s kim bi volio imati okršaj kao Spider-Man, na što je on odgovorio “Možda Venom?”

Tom Holland želi vidjeti Spider-Man vs. Venom!

Tom Hollandov Spidey se već borio s Vulture i navodno bi mu sljedeći protivnik trebao biti Mysterio, kojeg će glumiti Jake Gyllenhaal, u nedavno najavljenom Spider-Man: Far From Home MCU filmu, nastavku Spider-Man: Homecoming; tako da u jednom trenutku, Venom bi mogao biti u igri.

U stripovima, Venom je jedan od glavnih Spider-Manovih protivnika (nekada saveznika), ali ostaje vidjeti što će Sony napraviti s Venom i Tom Hardyjem, te hoće li promijeniti njegovu origin priču.

Producent u Sony je izjavio da će se Spider-Man vratiti u Sony, a Tom Holland je navodno potpisao dugačak ugovor sa Sony za franšizu trenutno bez naziva; kao dodatak, Sony nastavlja graditi Spider-Man spin-off filmski svemir, tako da se čini poprilično moguće da će u budućnosti Holland kao Spider-Man biti dio tog filmskog svemira.

Sony iz tog svemira trenutno ima Venom (koji izlazi 05. listopada), Silver Sable and Black Hat, Nightwatch, Morbius the Living Vampire i Silk kao najavljene filmove u produkciji.

Spider-Man: Far From Home dolazi sljedećeg srpnja od Marvel Studios.

Druge je zanimalo i ovo...