Pierce Brosnan želi Tom Hardyja kao novog James Bond - Svijet filma

Pierce Brosnan želi Tom Hardyja kao novog James Bond

Bivši James Bond, Pierce Brosnan, bi želio vidjeti Tom Hardyja kao sljedećeg James Bonda. Mi se pridružujemo željama, a vi?

I dok je uloga James Bonda u rukama Daniel Craiga još jedan film, bivši 007 Pierce Brosnan misli da bi Tom Hardy trebao preuzetu ulogu tajnog agenta. Nema bolje preporuke, za glumca čije ime već duže vrijeme kruži kao potencijalni sljedeći Bond, od službene preporuke jednog od bivših glumaca koji su utjelovili ovog legendarnog špijuna. Pa iako će proći još dosta vremena dok se sile iza ove velike filmske franšize odluče za novog Bonda, Brosnan im je predložio vrlo dobar izbor.

Pierce Brosnan želi Tom Hardyja kao novog James Bond

Hardyjevo ime se već godinama spominje u kontekstu novog Bonda, te se nalazi u vrlo dobrom društvu glumaca poput Tom Hiddleston, Idris Elba, pa čak i Damian Lewis, koji se uz njega jedni od glavnih kandidata. S obzirom na to da je ta uloga izrazito velike važnosti među fanovima franšize, baš nešto poput Spider-Man, Batman ili Supermana, svatko ima svoj osobni izbor. Pa iako je potpuno nepoznato jesu li ovu glumci zaista i službeno razmatrani za tu ulogu, sigurno bi većina fanova bila zadovoljna ovom odlukom.

Brosnan je izjavio ovo za  ‘The Mail’ na ‘Sunday’s Event Magazine’. U toj izjavi se osvrnuo na budućnost lika i tko bi ga mogao glumiti. “Mislim da bi Tom Hardy mogao biti dobar Bond,” Brosnan je izjavio. “Volio bi ga vidjeti u toj ulozi.” Pa iako nije išao u puno detalja, dodao je još i ovo: “Trebate glumca koji može unijeti određenu vrstu šarma u to – to je ono što čini Bonda.”

Osobno ne bi imao ništa protiv vidjeti Hardyja, Hiddlestona ili Elba u toj ulozi, iako mi nije jasno zašto bi pravili Bonda crnca, ali dobro, glumac je fantastičan. Bolje bi bilo u tom slučaju, da dignu na nivo kino filmova, fantastičnu seriju i odličnu ulogu Idris Elbinog ‘Luthera’.

Podijelite s nama vaše mišljene.

Druge je zanimalo i ovo...