Viralna Avengers: Endgame teorija sugerira da Morgan Stark zapravo nikada nije postojala

Viralna Avengers: Endgame teorija sugerira da Morgan Stark zapravo nikada nije postojala

Čak i pola godine nakon izlaska, Avengers: Endgame nastavlja biti analiziran od strane fanova konstantno rastućeg Marvelovog Filmskog Svemira. Sada, jedna viralna teorija bi mogla biti jedna od do sada najluđih (i najtužnijih) teorija na koju smo naišli. Originalno ju je podijelila Twitter korisnica @Sisabet, teorija sugerira da Morgan Stark (Lexi Rabe) nikada nije postojala. Umjesto toga, Starkov potomak je zapravo bio android kojeg je osobno stvorio Iron Man, Tony Stark (Robert Downey Jr.). Zvuči poprilično ludo, zar ne?

“Cijelim prokletim filmom sam mislila da je Tony napravio robotsku kćerku,” piše u poruci tog tweeta. “U početku sam zasigurno mislila, pogotovo zato što pepper nije imala nikakve veze s njom. A onda kada je ona rekla volim te 3000, pomislila sam si ha ha ona je ILU 3000 to je njezin model.”

Teoretičarka zatim nastavlja s prvim susretom Starka i Stevea Rogersa (Chris Evans). “I kada je Tony rekao kapetanu i Nat, moram biti oprezan ja imam kćerku i oni su svi spustili glave, mislila sam da su tužni jer je Tony Stark izgubio prokleti um i vjeruje da je njegova robotska kći stvarna.”

Iako nema apsolutno nikakvo objašnjenje za svoju teoriju, interesantno je vidjeti kako nešto kada se čuje iz nečijeg tuđeg pogleda, na trenutke može imati smisla. Dakako, originalna verzija je puno puta bolja, ali vidimo odakle dolazi njezina teorija.

Similar Posts