Netflix naručio Vikings spin-off 'Valhalla' smješten 100 godina nakon originalne serije

Netflix naručio Vikings spin-off ‘Valhalla’ smješten 100 godina nakon originalne serije

Vikings će osvojiti i Netflix. Ova streaming platforma je naručila spin-off seriju popularne History Channel drame od originalnog kreatora Michaela Hirsta.

Ova nova serije će se zvati Vikings: Valhalla i smještena je 100 godina nakon događaja u originalnoj Vikings seriji. Prema Netflixu, serija “Zaključuje i dramatizira pustolovine najpoznatijih Vikinga koji su ikada živjeli – Leif Erikson, Freydis, Harald Harada i normanskog kralja Williama Osvajača (također vikinškog potomka). Ovi muškarci i žene će probiti nove staze dok se bore za opstanak u Europi koja se stalno mijenja i razvija. Ovo je sljedeće eksplozivno poglavlje legende o Vikinzima.”

Hirst je zaposlio Jeba Stuarta (Die Hard, The Fugitive) da bude showrunner ove nove drame. “Ja sam više nego uzbuđen što najavljujemo nastavak naše sage o Vikinzima,” Hirst je rekao u izjavi. “Znam da će milijuni naših fanova diljem svijeta biti oduševljeni vjerovanjem koje su u našu seriju pokazali MGM i Netflix. Jeb Stuart, zaista divan pisac, donijet će nove linije priče i snažnu visceralnu viziju priča o nekim od najpoznatijih Vikinga poznatih povijesti.”

Trailer: Vikings (sezona 5)

Historyjeva Vikings serija se sprema uči u svoju šestu i posljednju sezonu 04. prosinca. Rijetka je stvar, možda bez presedana, da tvrtka stekne prava na spin-off dramu druge mreže i najavi novu seriju, dok je original još uvijek u eteru (Vikings bi sigurno odobrili takvo pljačkanje).

Vikings: Valhalla obećava da će biti sve ono što fanovi vole od ove franšize: napeta, nezaustavljiva radnja ukorijenjena u bogatim likovima i dramatičnim pripovijedanjem koje baca svijetlo na obitelj, odanost i moć,” rekao je Channing Dungey, potpredsjednika originalne serije u Netflixu.

Dobar dio originalne Vikings ekipe se vraća za ovu novu seriju, a očekuje se da će se snimanje još jednom odvijati u Irskoj.

Za sada još nema datuma izlaska ove nove Vikings: Valhalla serije.

Similar Posts