Novi 'Star Trek' film u izradi - dobio redatelja i scenarista

Novi ‘Star Trek’ film u izradi – dobio redatelja i scenarista

Stigle su velike vijesti za sve nas ljubitelje Star Treka, jer svi portali prenose da je Paramount Pictures zaposlio Noaha Hawleyja (Fargo, Legion) da piše scenarij i režira četvrti nastavak nove filmske serije koja je započela J.J. Abramsovim Star Trek filmom iz 2009. godine.

Očekuje se da će se za ovaj četvrti Star Trek film vratiti gotovo sva originalna postava, uključujući Chris Pine (Kirk), Zachary Quinto (Spock), Zoe Saldana (Uhura) i Karl Urban (McCoy).

Iako nema puno detalja o ovom novom Star Trek filmu, čini se da će to biti potpuno odvojen film od onog za koji su zaposlili redatelja S.J. Clarksona da režira. Taj film je trebao ujediniti Pineovog Kapetana Kirka s njegovim ocem (Chris Hemsworth) uz pomoć putovanja kroz vrijeme, ali pregovori su propali i čini se da je taj film otkazan.

Koliko je za sada poznato, Quentin Tarantino i dalje radi na svom Star Trek filmu, hoće li ga i kada napraviti, za sada je potpuno nepoznato.

Hawleyjev Star Trek film će se vjerojatno nastaviti na događanja iz filma Star Trek Beyond, koji je bio jako dobro kritički prihvaćen, ali je razočarao na kino blagajnama.

Ljubitelj sam Star Treka, a pogotovo ovih novih filmova koji su me oduševili, kao i ekipa koju su okupili, pa tako jedva čekam ovaj četvrti dio ove takozvane ‘Kelvin Timeline’ serije.

Similar Posts