Joker Origin film - sve što znamo - Svijet filma

Joaquin Phoenix našminkan kao Joker – Video

Todd Phillips jučer je bjavio prvi kamera test za nadolazeći Joker film u kojem možemo vidjeti Joaquin Phoenixov lik “Arthur” kako se transformira u Jokera. 

Todd Phillips je na svom Instagram profilu objavio običnog Joaquin Phoenixovog “Arthura,” koji se polako transformira u klauna dok u pozadini svira pjesma “Laughing” od The Guess Who. Umjesto klasičnog izgleda ovog negativca, Phoenixova transformacija više liči na zloglasnog serijskog ubojicu John Wayne Gacy nego na Klaunskog Princa Kriminala. Ovaj video je definitivno uznemirujuć i sugerira da bi Phillipsov pogled na Jokera mogao biti najmračniji do sada. Vrlo vjerojatno je ovo ipak samo rani pogled na lik. Ili ovaj stil šminkanja neće uopće biti korišten u filmu, nego nas samo zadirkuju i stvaraju još veću zainteresiranost za film.

Povezano: Sve što znamo o novom ‘Joker’ filmu

Režirat će ga Todd Phillips (The Hangover, Old School), prema skripti koju je on napisao u suradnji s Scott Silver, dok će zvijezda filma biti Joaquin Phoenix u novoj ‘origin’ priči Klaunskog Princa Kriminala. Ovo će također odstupati od onoga kako je DC radio filmove zadnjih nekoliko godina, te će biti potpuno zaseban film, ne povezan s ostatkom DC proširenog svemira filmova. I dok su neki u početku mislili da je ovo samo loša šala, film je sada u produkciji i studio je objavio neke činjenice o filmu, a vi ih možete pročitati u daljnjem dijelu teksta.

U nastavku pogledajte video pa sami odlučite kako vam se sviđa.

Similar Posts