Najveća kino razočaranja 2018!

Najveća kino razočaranja 2018!

Iako smo tek na pola godine, već smo imali priliku vidjeti neka velika kino razočaranja, a u ovom članku ih možete sve vidjeti na jednom mjestu. Koji filmovi su vama najveće razočaranje ove godine? 

Filmski studiji najveći postotak zarade osvajaju od Američkog prikazivanja, kao i prvog vikenda, zato je vrlo bitno vidjeti zaradu koju su ostvarili na domaćem (Američkom) tržištu.

Od nekih filmova se očekivalo da će biti razočaranje, dok su neki veliko iznenađenje, kako god bilo pogledajte u nastavku najveća razočaranja 2018. godine (članak ćemo nadopunjavati do kraja godine):

Pacific Rim: Uprising

Redatelj: Steven S. DeKnight

Glumci: Adria Arjona, Scott Eastwood, Tian Jing, John Boyega

Radnja ukratko: Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa planete Zemlje i super mašina koje su stvorene da ih unište, a kojima upravljaju ljudi, biti će samo uvod u napad na čovječanstvo epskih razmjera.

Budžet: $150 milijuna

Zarada: $290,462,692 ($59,587,110 Amerika)

Tomb Raider

Recenzija: Tomb Raider (2018) - Svijet filma

Redatelj: Roar Uthaug

Glumci: Alicia Vikander, Walton Goggins, Hannah John-Kamen

Radnja ukratko: Film prati priču postanka Lare Croft, koju smo prvi puta mogli vidjeti 2003 u video igri istog imena, gdje ćemo moći vidjeti Vikander kao mladu Laru. Priča priču o prvoj ekspediciji Lare Croft, u kojoj ona kreće završiti istraživanje svog oca i otkriti drevne tajne koje će očistiti njezino ime.

Budžet: $94 milijuna

Zarada: $273,521,715 ($57,421,715 Amerika)

Red Sparrow

Redatelj: Francis Lawrence

Glumci:  Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Mary-Louise Parker

Radnja ukratko: Balerina Dominika Egorova je regrutirana u ‘Sparrow School’, Rusku obavještajnu službu, gdje je primorana koristiti svoje tijelo kao oružje. Njezina prva misija je ciljanje CIA agenta, prijeti da razotkrije sigurnost obiju država.

Budžet: $69 milijuna

Zarada: $151,491,593  ($46,874,505 Amerika)

Skyscraper

Redatelj: Rawson Marshall Thurber

Glumci: Dwayne Johnson, Pablo Schreiber, Neve Campbell

Radnja ukratko: Voditelj Tima za spašavanje FBI-a i američki veteran rata Will Sawyer, koji sada procjenjuje sigurnost nebodera. Na zadatku u Hong Kongu pronalazi da se najviša i najsigurnija građevina na svijetu iznenada zapalila, a njemu je smješteno za to. Traženi muškarac u bijegu, Will mora pronaći odgovorne, očistiti svoje ime i nekako spasiti svoju obitelj zarobljenu u zgradi … iznad vatrene linije.

Budžet: $125 milijuna

Zarada: $292,765,020 ($66,871,590 Amerika)

SOLO: A STAR WARS STORY

Redatelj: Ron Howard

Glumci: Emilia Clarke, Alden Ehrenreich, Woody Harrelson

Radnja ukratko: Na Millennium Falcon i putovanju u daleku, daleku galaksiju u Solo: A Star Wars Story, počinje nova avantura najdražeg nitkova u galaksiji. Kroz niz hrabrih vratolomija duboko u mračnom i opasnom zločinačkom podzemlju, Han Solo upoznaje svog snažnog budućeg kopilota Chewbacca i susreće se sa zloglasnim kockarom Lando Calrissian, na putu koji će postaviti pravac za jedne od najnevjerojatnijih Star Wars heroja.

Budžet: $250 milijuna

Zarada: $344,306,523  ($197,203,695 Amerika)

EARLY MAN

Redatelj: Nick Park

Glumci: Maisie Williams, Eddie Redmayne, Tom Hiddleston

Radnja ukratko: Postavljen na početak vremena kada su prapovijesna stvorenja i vunasti mamuti lutali zemljom, Early Man priča priču o Dugu, zajedno s pomoćnikom Hognobom, dok ujedinjuje svoje pleme protiv moćnog neprijatelja Lord Nooth i njegovog Grada iz Brončanog doba kako bi spasili svoj dom.

Budžet: $50 milijuna

Zarada: $53,431,158  ($8,267,544 Amerika)

Similar Posts