Gotova skripta za Joker & Harley Quinn film!

Gotova skripta za Joker & Harley Quinn film!

Skripta za ‘Joker and Harley Quinn’ film je gotova, a u članku možete pročitati i neki oblik opisa filma. 

Dok Suicide Squad nije bio kritički dobro prihvaćen, bio je veliki uspjeh na kino blagajnama – zaradio je $746.8 milijuna diljem svijeta, na budžet od $175 milijuna. Margot Robbie lik Harley Quinn je bila odlično prihvaćena, tako da Warner Bros. očekivano planira napraviti od Harley centralnu figuru njihovih filmova. Taj lik je navodno subjekt četiri nadolazeća filma, jedan od kojih je spin-off film koji opisuje kompliciranu vezu između Harley i Jokera.

Redatelji filma Crazy, Stupid, Love – Glenn Ficarra i John Requa – rade na ‘Joker and Harley Quinn’ filmu. Jared Leto bi trebao reprizirati svoju ulogu Jokera, ali osim toga vrlo malo je poznato o filmu, ipak, čini se kako film polako kreće sa svojom produkcijom jer je skripta za njega upravo završena.

U intervju za Metro, Ficarra i Requa su rekli nekoliko rečenica o Joker and Harley Quinn filmu, otkrivajući da su nedavno završili skriptu. Ficarra je objasnio kako je dvojac vukao stvari iz njihove prošlosti kako bi pružio žanru svjež pogled:

“Odlično je. Cijela stvar započne s Harley koja otme Dr. Phil. Kojeg glumi Dr. Phil nadajmo se. Zato što ona i Joker imaju problema sa svojom vezom… To je nešto poput, napisali smo ‘Bad Santa’ prije nekoliko godina i bila je ta osjetljivost povezana s osvjetljivosti serije ‘This Is Us’. Nekako smo ih povezali zajedno. “

To je definitivno interesantan par utjecaja, ali njihova kombinacija bi mogla biti savršena za Joker and Harley Quinn. This is Us, serija s hrpom osvojenih Emmy nagrada, poznata je po svojoj sposobnosti da donosi jedan emocionalni udarac za drugim, često sa srceparajućim efektima. Ako uzmemo koliko je integralna veza Jokera i Harley, svakako ima smisla pokušati rekreirati neke stvari iz serije This Is Us, što bi gledatelje moglo zainteresirati za njihovu vezu. Naravno, sve to bi išlo kroz filter filma Bad Santa, koji je fantastično vulgarna komedija koja je pronašla dobar dio svog humora kroz likove koji su se ponašali neumjesno. Nije tako neobično za reći da Joker i Harley fali koja daska u glavi, tako da bi moglo biti zabavno vidjeti koja je njihova ideja ljubavi i kako se planiraju nositi sa svojim raznim problemima. Dodatno, takav pristup se čini znatno drugačiji od ostalih superherojskih filmova, što bi im moglo dopustiti da se izdvoje od ostalih.

Naravno, važnije pitanje je hoće li i kada ‘Joker and Harley Quinn’ film vidjeti svjetlo dana. Nakon loših rezultata na blagajnama filma Justice League, Warner Bros. je odlučio usporiti sa svime, navodno nadajući se resetirati DC filmski svemir. Tu je i problem s Birds of Prey, drugim Harley filmom koji već bira svoje glumce i trebao bi se početi snimati početkom 2019. godine. Čak ni Ficarra i Requa nisu sigurni hoće li Joker and Harley Quinn film ići naprijed, tako da za sada njihovi fanovi mogu samo čekati i nadati se najboljem.

Similar Posts