Thor: Love and Thunder - evo kako bi Christian Bale mogao izgledati kao Gorr the God Butcher

Thor: Love and Thunder – evo kako bi Christian Bale mogao izgledati kao Gorr the God Butcher

Odmah nakon praznika, Marvel Studios je počeo dominirati društvenim mrežama kada su počeli dolaziti izvještaji da je studio u aktivnim razgovorima s Christianom Baleom za ulogu u nadolazećem Thor: Love and Thunder filmu.

Za sada još ne znamo koga će The Dark Knight zvijezda glumiti ako se dogovori finaliziraju, ali to nije zaustavilo fanove od špekulacija. Prvo, većina je gravirala prema Beta Ray Bill, onda su neki – uključujući pisca Thor stripova Jasona Aarona – špekulirali da bi mogao biti korporativni negativac Darrioa Aggera.

Sada, postoji velik broj fanovi koji bi Balea voljeli vidjeti u ulozi Gorr the God Butchera, lika čiji je jedan od kreatora upravo Aaron, a stvoren je kao dio piščeve legendarne stripovske serije koja uključuje Thora. Jedan fan je od tada odlučio na brzinu napraviti fanovski prikaz kako bi Bale mogao izgledati kao Thorov negativac. Ispod možete vidjeti ovu sliku.

I made Christian Bale as Gorr for Thor: Love and War from r/marvelstudios

I dok nam se osobno slika i ne sviđa previše, ideja da Gorr Ubojica Bogova bude u filmu je fantastična. Jedan od najjačih protivnika Thora, koji ga je više puta potpuno slomio, bi bio fantastičan za vidjeti na filmu. Nažalost, ne znamo kako bi se tu uklopila Jane Foster kao Mighty Thor, međutim MCU filmovi su rijetko pratili stripove u potpunosti, tako da ne vidimo zašto bi to ovdje bilo drugačije.

U svakom slučaju, ako ne prije, saznat ćemo 07. studenog 2021. godine kada Thor: Love and Thunder dođe u kina.

Similar Posts