Izašao prvi teaser za 'Fast & Furious 9'

Izašao prvi teaser za ‘Fast & Furious 9’

Stigao je prvi kratki teaser uoči izlaska prvog trailera za nadolazeći akcijski film Fast & Furious 9.

Fast & Furious 9 izvorno je trebao stići u travnju prošle godine, no odgođen je zbog iznenadne odluke Universala da će snimiti spin-off Hobbs & Shaw koji je stigao prošlog kolovoza. Hobbs & Shaw je zaradio skoro $760 milijuna u cijelom svijetu, što je jako dobar rezultat, ali ipak znatno manji od prethodna dva službena nastavka serijala – Furious 7 ($1.5 milijardi, što je rekord ovog serijala) i Fast & Furious 8 ($1.2 milijarde). Dvije glavne zvijezde tog spin-offa, Dwayne Johnson i Jason Statham se neće vratiti u devetom nastavku, za što je dijelom zaslužena i zavada Dwaynea i Tyrese Gibsona koji nije mogao oprostiti Dwayneu što je pogurao spin-off, što je rezultiralo odgodom devetog nastavka za više od godinu dana.

Redatelj je ponovno Justin Lin, koji je režirao četiri filma ovog serijala (3., 4., 5., 6. nastavak), a scenarij potpisuje Daniel Casey, novopridošlica serijalu budući da glavni scenarist serijala, Chris Morgan, nije mogao pisati scenarij zbog rada na spin-offu, iako je i dalje dio projekta kao producent.

Kao i prijašnji filmovi serijala, i ovaj je tijekom produkcije putovao po svijetu, snimanje se tako odvilo u Londonu, Edinburghu, Tbilisiju (Gruzija), Phuketu i Krabiju (Tajland), i domaći teren cijelog serijala – Los Angeles. Nije poznato koja je konkretna radnja devetog nastavka, ali sigurno je da akcije, auta, brzine, obitelji i svega ostalog što smo navikli od ovog serijala neće nedostajati.

Fast & Furious 9 biti će predzadnji službeni nastavak ovog serijala, a u kinima ga očekujemo 22. svibnja 2020. Prvi trailer će službeno izaći 31. siječnja.

Fast & Furious 9, teaser trailer:

Similar Posts