Otkriveni datumi ‘Guardians Of The Galaxy Vol. 3’ i Avengers 5?! [Glasine]

Otkriveni datumi ‘Guardians Of The Galaxy Vol. 3’ i Avengers 5?! [Glasine]

Nekoliko mjeseci nakon što je Disney dao otkaz James Gunnu s Guardians of the Galaxy Vol. 3 filma zbog kontroverznih starih objava na društvenim mrežama, kompanija je vratila filmaša za treći i vjerojatno posljednji dio Marvel Studios svemirske sage. Međutim, James Gunn SE već obavezao napraviti The Suicide Squad film za Warner Bros. i DC, što je značilo da je Guardians of the Galaxy Vol. 3 produkcija pomaknuta i datum izlaska je morao biti promijenjen.

Tijekom Marvel Studios prezentacije u Dvorani H na San Diego Comic-Conu, Kevin Feige je potvrdio planove za Guardians of the Galaxy Vol. 3, ali datum izlaska nije bio potvrđen na tom događaju. Sada, Charles Murphy navodi da James Gunnov Guardians of the Galaxy Vol. 3 dolazi u kina 06. svibnja 2022. godine, iako je taj datum podložan promjenama. Iako bi se inače takve informacije mogle uzeti kao glupost, Charles Murphy je nedavno iznio neke ključne datume Marvelovog Filmskog Svemira Faze 5, koji su se pokazali točnima. Tako da bi se ovo njegovo ponovno curenje moglo uzeti kao legitimno.

I dok je produkcija na Guardians of the Galaxy Vol. 3 trebala započeti ranije ove godine, projekt je odgođen zbog odluke o otkazu Jamesu Gunnu s finalnog dijela ove trilogije. Detalji na ovom trećem Guardians of the Galaxy dijelu su za sada nepoznati, iako će film vjerojatno istražiti posljedice događaja koji su utjecali na čitav svemir u filmovima Avengers: Infinity War i Endgame.

Očekuje se da će u Guardians of the Galaxy Vol. 3 glumiti Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki i Sean Gunn.

Ono što je možda još interesantnije od tog datuma u 2022. godine, je sljedeće datum, a to je 03. ili 10. svibanj 2024. godine. S obzirom na to da je taj datum poprilično udaljen, a da prije toga nemamo nikakvog govora o nekom velikom crossover filmu, upravo bi se to tada moglo dogoditi. Avengers 5, Secret Wars ili neki treći oblik velikog team-upa bi se mogao onda očekivati. To su za sada sve samo nagađanja, ali ne vjerujemo da može proći više od 5 godina bez nekog tako velikog filma u MCU!

Za sada su to samo špekulacije i nagađanja, međutim, ono što znamo da nas čeka sljedeće u MCU na filmskoj strani su Black Widow, Eternals, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness i Thor: Love and Thunder. Uz to, na Disney+ dolaze serije poput The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki i Hawkeye. Najbolje od svega je to što Marvel vrlo vjerojatno u rukavu ima još dosta iznenađenja koje mi za sada još ne možemo predvidjeti.

Druge je zanimalo i ovo...