Marvel Studios navodno ima planove za Ghost Rider Film na Velikim Ekranima

Marvel Studios navodno ima planove za Ghost Rider Film na Velikim Ekranima

Mi znamo da Marvel Television razvija Ghost Rider TV seriju za Hulu, ali novi izvještaj tvrdi da Kevin Feige ima potencijalne planove za pravljenje filma prema drugoj verziji tog lika.

Ranije ove godine saznali smo da Marvel Television planira vratiti Robbie Reyesovu verziju Ghost Ridera na Hulu u njegovoj solo seriji (on se prije pojavio u seriji Agents of S.H.I.E.L.D.). A sada nam stiže nova glasina od MCU Cosmic koja kaže da Marvel Studios predsjednik Kevin Feige također ima planove za lika na velikim ekranima! Pa, drugačiju verzija njega, vjerojatno.

Nemojmo zaboraviti, Agents of S.H.I.E.L.D. nas je zadirkivao postojanjem Johnny Blazea, pa je izvedivo da bi se on mogao pojaviti bez da Marvel Studios mora imati referencu na Reyesa. Oni bi čak mogli koristiti i Danny Ketcha, a s obzirom na udaljenost između filma i TV verzije MCUa, Feige bi mogao samo izignorirati činjenicu o pravilu da može biti samo jedan Ghost Rider u istom trenutku (stripovi su to već učinili).

Ovo je za sada samo vrlo interesantna glasina, ali s likovima poput Blade i Moon Knight na putu u Marvelov Filmski Svemir (MCU), putem Disney+ TV serija, definitivno ima smisla da im se i Ghost Rider pridruži na tom putu (čini se da Hulu serije, uključujući Ghost Rider, neće biti dio MCUa).

Što vi mislite o ovoj ideji?

Similar Posts