Nove slike iz Martin Scorseseovog The Irishman filma

Nove slike iz Martin Scorseseovog The Irishman filma

Mi nažalost i dalje moramo čekati kako bi saznali kada Martin Scorseseov The Irishman dolazi u kina i na Netflix, ali mi barem znamo kada će sretni gledatelji dobiti prvi pogled na ovu novu krunu dramu – The Irishman dolazi na 57. New York Filmski Festival.

Baziran na knjizi Charlesa Brandta ‘I Heard You Paint Houses’, film priča priču o plaćenom ubojici Franku Sheeranu (Robert De Niro), koji je navodno na svojoj smrtnoj postelji priznao neriješeno ubojstvo vođe Američkih laburista Jimmyja Hoffe. Ali s obzirom na to da je ovo Scorsese, ovaj film će biti puno više od toga.

Nove slike iz Martin Scorseseovog The Irishman filma

Prema NYFF opisu, “ovo je film o prijateljstvu i lojalnosti između muškaraca koji su napravili neizrecive zločine i njihovog okretanja jedan na drugog, te mogućnosti iskupljenja u svijetu u kojem se to čini daleko kao mjesec.”

U filmu glume neka velika imena, kao što su Joe Pesci, Al Pacino, Harvey Keitel, Jack Huston, Jesse Plemons i Anna Paquin. “Nevjerojatna je čast da je The Irishman izabran za Noć Otvaranja Filmskog Festivala u New Yorku, kaže Scorsese.

The Irishman će ujediniti Martin Scorsesea s De Niro i Pesci nakon 22 godine i njihove zadnje suradnje na filmu Casino. Pesci se zapravo povukao iz glume 2010 godine, ali ga je Scorsese, nakon mnogih neuspješnih pokušaja, uspio nagovoriti da se vrati još jednom za ovaj film. S druge strane Keitelov zadnji posao s Martinom je bio 1976 u filmu Taxi Driver. Gangsterski filmski veteran Pacino, koji je radio s De Niro u filmovima The Godfather Part II (glumili su likove u drugim vremenskim razdobljima, tako da se nikada nisu tamo sreli) i Heat, će prvi puta raditi sa Scorseseom, ispunjavajući snove mnogim fanovima.

Nove slike iz Martin Scorseseovog The Irishman filma

Unatoč velikoj fami koja se stvorila iza filma i velikih imena iza njega, veliki filmski studiji su odbili producirati film. Najviše zbog skupog CGI (računalne animacije), kojom Scorsese želi pomladiti glumce, s obzirom na to da će se film provlačiti kroz nekoliko desetljeća.

Nije pomoglo ni to što je film R-Rated (samo za starije od 17 godina), jer su obično skeptični prema R-Rated filmovima, koji nisu pravljeni prema nekom već popularnom, postojećem materijalu. Netflix je na kraju pristao podržati Scorseseov film, dajući mu, otprilike $125 milijuna, kako bi događaje oko nestanka Hoffe pretvorio u film.

Netflix je prethodno najavio da će film izaći u jesen ove godine, iako točnog datuma još nema. Jedva čekamo.

Similar Posts