Jason Blum obećava da 'Halloween Kills' neće biti više odgađan bez obzira na sve!

Jason Blum obećava da ‘Halloween Kills’ neće biti više odgađan bez obzira na sve!

“Halloween Kills” Davida Gordona Greena trebao je biti hit listopadske filmske sezone. Greenov prethodni obrok, ponovno pokretanje “Halloween” 2018. uz podršku Blumhousea, otvorio je za 76,2 milijuna dolara (najviše otvaranje u povijesti horor franšize) i na kraju je završilo s pozamašnih 255 milijuna američkih dolara. Pandemija je prisilila Universal i Blumhouse da u srpnju objave “Halloween Kills” premještanje s 16. listopada 2020. na listopad 2021. U novom intervjuu za Forbes, producent Jason Blum kaže da ne dolazi u obzir odgoda drugog puštanja.

“Ako se ovo još uvijek bude događalo sljedeću Noć vještica? Ne, ne zadržavamo ga”, rekao je Blum. ‘Halloween Kills” izlazi sljedećeg listopada, vatra ili voda, cjepivo ili bez cjepiva. Izlazi.”

“Halloween Kills” i “The Forever Purge” dva su Blumhouseova franšizna naslova koja su naletjela na 2021. godinu kao rezultat pandemije. Ponovno pokretanje studija “Craft”, “The Craft: Legacy”, krenulo je drugačijim putem odustavši od planiranog kino izdanja za VOD lansiranje 31. listopada. Zašto spasiti “Halloween Kills” za kina i staviti “The Craft: Legacy” na VOD? Blumhouse je rekao da je vrijeme sve.

“Kad radimo filmove s već postojećim IP-om, to je predodređeno za kina, ali Sony Pictures nema dogovor koji Universal Pictures ima s prikazivanjem”, rekao je Blum. „Osim toga, ne znamo koliko će vremena trebati da se otvore kina ili koliko god treba vremena da se dobije cjepivo. Rekao sam, ‘Hej, mislim da [‘ The Craft: Legacy ‘] pripada u listopadu i, tko zna, čak i sljedećeg listopada možda neće biti cjepiva, pa što biste vi mislili o tome da to učinite kao VOD naslov?'”

Blum je dodao: “Mislim da će VVOD u konačnici biti sjajan za filmske filmove. Mislim da ćete nakon cjepiva i sigurnog ponovnog povratka u kina vidjeti puno više filmova i kina koji će se igrati puno kraće vrijeme. Te su stvari povezane jer će biti mjesta za još. Kino publika uvijek se žali da su u kinima samo horori i šatori. Mislim da će se to sve promijeniti. Iskreno, za nas koji radimo filmove i volimo filmove, mislim da je to sjajno. ”

“Halloween Kills” ponovno udružuje Greena sa Jamie Lee Curtis, Judy Greer i Andijem Matichakom. Originalni franšizni redatelj John Carpenter pridonio je filmu i savjetovao se s Greenom i njegovim timom u vezi s pričom. U intervjuu za IndieWire tijekom ljeta, Carpenter je potvrdio da je konačni dio filma završen.

“Moj je posao gotov”, rekao je Carpenter. “Film je nešto drugo. Zabavan je, intenzivan i brutalan, slasher film puta sto. Veliko je. Nikad nisam vidio nešto slično!”

“Halloween Kills” otvara se u kinima 15. listopada 2021.

Similar Posts