George Miller planira tri ‘Mad Max: Fury Road’ nastavka

“Mad Max: Fury Road” bio je rijedak reboot stare franšiza koji je prošao vrlo dobro. Režiran od strane kreatora franšize George Millera, ‘Fury Road’ primi je gotovo savršene kritike, zaradio preko $400 milijuna diljem svijeta i osvojio čak 6 Oscara. Pa gdje je onda nastavak? Ispostavilo se da su neki pravni problemi s Warner Brothersom krivi, ali prema Milleru, to je riješeno i planira krenuti naprijed u višestruke nastavke.

Miller je pokušao razjasniti pravnu situaciju kada je razgovarao s Indiewireom, govoreći:

“Sve je započelo kaosom u Warner Brosu. i ne Kevinlom Tsujiharom, to je bilo prije toga. On nije bio antagonist, jer mnogi ljudi nisu znali što se događa i nisu bili spremni donijeti konačan stav; Bilo je teško dobiti nečiju pozornost, pa smo otišli na parnicu. Kaos se stabilizirao i postalo je iznimno pozitivno jer se čini da se prašina spustila nakon [spajanja AT&T].”

Što se tiče onoga što fanovi ‘Fury Road’ mogu očekivati ​​od budućih nastavaka, Miller je rekao:

“Postoje dvije priče, obje uključuju Mad Maxa i također Furiosina priča. Još uvijek rješavamo, moramo dogovoriti stvari s Warnerima, čini se da je prilično jasno da će se dogoditi.”

“Fury Road” izabrao je Toma Hardyja kao glavnog lika Maxa Rockatanskog, ulogu koju je odigrao Mel Gibson u 80-ima, i predstavio Charlize Theron kao opaku Imperator Furiosu, momentalnu miljenicu fanova. Film je bio toliko uspješan da je Miller odmah napravio crnu i kromiranu verziju filma i objavio tu verziju u ograničenom broju kina.

Obožavatelji su odmah željeli više post-apokaliptičkih avantura Maxa i Furiose, ali čini se da sada znamo zašto se nastavci nisu odmah ostvarili.

Jeste li još uvijek sretni što ćete dobiti još “Mad Maxa” filmova? Ili je prošlo previše vremena?

Similar Posts