'Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings' završio snimanje!

‘Shang-Chi and the Legends of the Ten Rings’ završio snimanje!

Snimanje za Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings započelo je u veljači u australskom Sydneyu. U ožujku su procurile fotografije na snimanju na kojima se vide potpuno naoružani vojnici i helikopter. Nažalost, zbog pandemije, proizvodnja je morala biti zaustavljena kad se direktor Destin Daniel Cretton izolirao i pričekao rezultate testa za COVID-19.

To na kraju ne bi bilo važno; unatoč Danielovoj negativnoj provjeri, produkcija filma odgađana je na neodređeno vrijeme, zajedno sa svim ostalim projektima Marvel Studiosa u to vrijeme. Na kraju su čak i datumi izlaska pomaknuti za čitav niz filmova, ne samo jednom, već dvaput.

Produkcija se ubrzo nastavila ovog ljeta, čak je proteklog tjedna snimila više scena u San Franciscu. Unatoč tome što smo ponovno snimali samo otprilike tri mjeseca, čini se da je to bilo dovoljno vremena za konačno završavanje snimanja.

Na svom Instagramu redatelj Destin Daniel Cretton objavio je fotografiju na kojoj pozira sa Nikki Chapman i ekipom rekavši da je snimanje filma Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings službeno završeno.

“MI. SMO. GOTOVI!”

Simu Liu također je komentirao Danielovu objavu na Instagram Stories. Što je dvostruka potvrda završetka snimanja. Sada kada je sav materijal snimljen, uskoro bi mogli očekivati i prvi trailer za film.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings u kinima će debitirati u srpnju 2021. U najboljem slučaju, to jest.

 

View this post on Instagram

 

WE. ARE. WRAPPED!

A post shared by Destin Yori Daniel Cretton (@destindaniel) on

Similar Posts