2019. će imati najviše Superherojskih filmova ikada

2019. će imati najviše Superherojskih filmova ikada

2019. godina će biti godina superhero filmova, s obzirom na to da ćemo ih imati najviše do sada, čak 10 filmova. Sve ih možete vidjeti u popisu. Kojem se najviše radujete? 

Pošto se ludilo superhero filmova nastavlja, ova godina će biti pravi pokazatelj u kojem smjeru Hollywood investira. Tu je normalna količina Marvel filmova, ali ćemo vidjeti povećanje Warner Bros. i DC filmova, kao i neke posljednje Foxove X-Men filmove, te neke druge, manje nahvaljene naslove. Svi oni čine potvrđenih 10 superhero filmova.

Koliko je to zapravo veliko povećanje naspram prijašnjih godina? Pa u 2018. godini nam je došlo šest igranih superhero filmova (Black Panther, Avengers: Infinity War, Deadpool 2, Ant-Man & the Wasp, Venom i Aquaman). Čak ako taj popis i proširimo na animirane filmove poput Teen Titans Go! To The Movies i Spider-Man: Into the Spider-Verse, to je i dalje ‘samo’ osam. 2017. i 2016. godina je svaka imala po sedam filmova; 2015. godina je imala samo tri; 2014. godina četiri i 2013. godina ih je imala pet. Svaka od tih godina se činila pretrpanom sa superhero filmovima, ali 2019. godina će ih sve zasjeniti.

Prije nego započnemo popis, treba naglasiti da ova dva X-Men filma nisu trebala originalno biti objavljena u ovoj godini, već u prošloj, ali zbog dodatnih snimanja odgođeni su za ovu. S druge strane, Wonder Woman 1984 je trebala izaći ove godine, ali je premještena za iduću.

Glass

Datum izlaska: 18. siječanj 2019

RedateljM. Night Shyamalan

GlumciBruce Willis, Samuel L. Jackson, James McAvoj

Radnja ukratko: Sigurnosni čuvar David Dunn koristi svoje nadnaravne moći kako bi pronašao Kevin Wendell Crumb, poremećenog muškarca koji ima 24 podvojene ličnosti.

2019. će imati najviše Superherojskih filmova ikada

Datum izlaska: 08. ožujak 2019

Redatelj: Anna Boden, Ryan Fleck

Glumci: Gemma Chan, Brie Larson, Lee Pace

Radnja ukratko: Carol Danvers postaje jedna od najjačih heroja u svemiru, kada je Zemlja uhvaćena usred galaktičnog rata između dvije izvanzemaljske rase.

  • Trailer filma Captain Marvel

Shazam!

Shazam! - novi DC film, izabran glavni glumac + sve što znamo

Datum izlaska: 05. travanj 2019

Redatelj: David F. Sandberg

Glumci: Zachary Levi, Mark Strong, Ron Cephas Jones

Radnja ukratko: Dječak je dobio moći pretvaranja u odraslog superjunaka, u trenucima izgovora jedne magične riječi.

Hellboy

Datum izlaska: 12. travanj 2019

Redatelj: Neil Marshall

Glumci: Milla Jovovich, David Harbour, Ian McShane

Radnja ukratko: Pravljen prema stripu od Mike Mignola, Hellboy, uhvaćen između svjetova nadnaravnog i ljudi, bori se s drevnim čarobnjakom željnim osvete.

Avengers: EndGame

Avengers 4 - Sve što znamo o filmu

Datum izlaska: 25. travanj 2019

Redatelj: Anthony Russo, Joe Russo

Glumci: Anthony Mackie, Chadwick Boseman, Chris Evans, Chris Hemsworth, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Evangeline Lilly, Jeremy Renner, Josh Brolin, Mark Ruffalo, Paul Bettany, Paul Rudd, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Tom Holland

Radnja ukratko: Kulminacija 22 međusobno povezana filma, četvrti dio Avengers sage će uvući gledatelje u film, kako bi vidjeli prekretnicu ovog epskog putovanja. Naši voljeni heroji će zaista shvatiti kako je ova realnost krhka i žrtve koje se moraju poduzeti kako bi se održale.

  • Trailer filma Avengers EndGame

Similar Posts