5 Najboljih filmova Toma Hollanda

Tom Holland filmovi – Top 5 najboljih

Tom Holland je britanski glumac rođen 1. lipnja 1996. godine u Kingstonu u Engleskoj. Karijeru je započeo u mjuziklu Billy Elliot the Musical na londonskom West Endu kada je imao samo 12 godina. Nakon toga, počeo je dobivati manje uloge u britanskim TV serijama kao što su The Impossible Planet i Wolf Hall.

Međutim, svjetsku slavu je stekao kada je dobio ulogu Petera Parkera/Spider-Mana u Marvelovom filmskom svemiru. Donosimo vam 5 najboljih filmova Britanskog glumca Toma Hollanda. Napišite nam koji su vam najbolji njegovi filmovi.

Tom Holland filmovi – 5 najboljih

5. In the Heart of the Sea (2015)

Tom Holland filmovi - In the Heart of the Sea (2015)

Žanr: Akcija, avantura, biografija
Redatelj: Ron Howard
Glumci: Chris Hemsworth, Cillian Murphy, Brendan Gleeson

Radnja ukratko: Smještena u 1820. godinu radnja filma U srcu mora prepričava slijed događaja u kojima se našao brod Essex i njegova posada nakon što su krenuli u potragu za velikim bijelim kitom. Nevjerojatnu pustolovinu kojoj je prošao, po prvi puta u pero mladome piscu diktira jedini preživjeli s toga puta četrdeset godina kasnije.

4. The Lost City of Z (2016)

Tom Holland filmovi - Top 5 najboljih

Žanr: Akcija, avantura, biografija
Redatelj: James Gray
Glumci: Tom Holland, Charlie Hunnam, Sienna Miller, Robert Pattinson

Radnja ukratko: Na temelju “bestseller” knjige David Granna istog imena, The Lost City of Z, je prava životna drama koja prati život Britanskog istraživača Col. Percival Fawcett, koji nestaje u potrazi za misterioznim gradom u području Amazone u 1920-tima.

3. Onward (2020)

Trailer: Onward (2020)

Žanr: Animirani, avantura, fantazija
Redatelj: Dan Scanlon
Glumci: Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer

Radnja ukratko: Smješten u prigradski svijet fantazije, Disney/Pixar “Onward” predstavlja dvojicu tinejdžerske, vilenjačke braće koji se upuštaju u izvanrednu potragu za otkrivanjem ono malo čarolije što je ostalo.

2. The Impossible (2012)

The Impossible (2012)

Žanr: Drama, povijesni, triler
Redatelj: J.A. Bayona
Glumci: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland

Radnja ukratko: Priča o turističkoj obitelji na Tajlandu uhvaćena u razaranju i kaotičnim posljedicama cunamija u Indijskom oceanu 2004. godine.

1. Marvelov Filmski Svemir

5 velikih pitanja koje imamo nakon razvoda Sonyja i Marvela oko Spider-Mana

Tom Holland glumi Petera Parkera/Spider-Mana u Marvelovom Filmskom Svemiru. Do sada ga je glumio u filmovima Captain America: Civil War (2016), Spider-Man: Homecoming (2017), Avengers: Infinity War (2018), Avengers: Endgame (2019) i Spider-Man: Far From Home (2019).

Similar Posts